ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Ασύλληπτες απειλές Ερντογάν κατά Ευρωπαίων πολιτών

«Αν η Ευρώπη συνεχίσει έτσι, κανένας Ευρωπαίος σε κανένα σημείο της Γης δεν θα μπορεί να περπατά με ασφάλεια στους δρόμους...» είπε ο Τουρκος ηγέτης σύμφωνα με την Χουριέτ!
 
Νέα πρόκληση από τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος, αυτή τη φορά, προειδοποίησε πως οι Ευρωπαίοι σε όλον τον κόσμο δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν με ασφάλεια στους δρόμους, αν συνεχίσουν να συμπεριφέρονται έτσι.

«Αν η Ευρώπη συνεχίσει έτσι, κανένας Ευρωπαίος σε κανένα σημείο της Γης δεν θα μπορεί να περπατά με ασφάλεια στους δρόμους. Εμείς, ως Τουρκία, καλούμε την Ευρώπη να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δημοκρατία», είπε σε εκδήλωση για δημοσιογράφους στην Άγκυρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Τούρκος πρόεδρος είπε σε ομιλία του: "Απευθύνομαι γι΄άλλη μια φορά στους Ευρωπαίους (...) Η Τουρκία δεν είναι μια χώρα που μπορεί κανείς να κλονίσει, με την τιμή της οποίας μπορεί να παίξει, της οποίας τους υπουργούς μπορεί να απελαύνει.

Ο κόσμος ολόκληρος παρακολουθεί αυτό που συμβαίνει εκ του σύνεγγυς. Αν συνεχίσετε να συμπεριφέρεστε με αυτόν τον τρόπο, αύριο, κανένας Ευρωπαίος, κανένας Δυτικός δεν θα μπορεί πλέον να κάνει ένα βήμα με ασφάλεια, με ηρεμία στον δρόμο, σε κανένα μέρος στον κόσμο. Ως Τουρκία, καλούμε την Ευρώπη να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δημοκρατία", σημείωσε.

Απορρίπτοντας τις ευρωπαϊκές επικρίσεις για το θέμα των δημοσιογράφων που έχουν φυλακιστεί στην Τουρκία, ο Ερντογάν είπε: "όταν βλέπει κανείς τον κατάλογο των ονομάτων (των φυλακισμένων δημοσιογράφων), υπάρχουν δολοφόνοι, κλέφτες, παιδόφιλοι, απατεώνες: απ΄ όλα, εκτός από δημοσιογράφους!"

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP/Reuters, avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: