ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Ρ. Σβίγκου: Η Ευρώπη να στηρίξει την επαναφορά ΣΣΕ



“Οι διαφορές και οι διαφωνίες μεταξύ της ελληνικής πλευράς και των δανειστών μπορούν να γεφυρωθούν μόνο με πολιτικές πρωτοβουλίες και με πολιτική προσπάθεια” τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου σε συνέντευξή της στο Πρώτο Πρόγραμμα.


Η Ρ. Σβίγκου κάλεσε την Ευρώπη να σταματήσει η Ευρώπη να πυροβολεί τα πόδια της και να στηρίξει την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων.

Αναφορικά με τη στάση της ΝΔ, έκανε λόγο για υπονόμευση από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης των προσπαθειών της ελληνικής κυβέρνησης, αφού, όπως είπε η Ρ. Σβίγκου, “καθημερινά τα στελέχη της ΝΔ, προεξάρχοντος του προέδρου της, αντί να καταδικάζουν τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών, ουσιαστικά εύχονται να πιεστεί ακόμα περισσότερο η κυβέρνηση και εκλιπαρούν τους Ευρωπαίους για εκλογές”.

Για την υπόθεση Βατοπεδίου υποστήριξε ότι:

Ανεξάρτητα από την αθώωση από το δικαστήριο των κατηγορούμενων- μοναχών- γιατί όπως γνωρίζετε για τα πολιτικά πρόσωπα είχαν παραγραφεί τα ενδεχόμενα αδικήματά τους και δεν δικάστηκαν- κανείς δεν μπορεί να παραγράψει τις πολιτικές ευθύνες της ΝΔ για το συγκεκριμένο σκάνδαλο, όπως επίσης κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν υπήρξε σκάνδαλο. 

Εξάλλου τα ίδια τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ, όταν είχε συγκλονιστεί όλη η ελληνική κοινωνία από την υπόθεση, είχαν μιλήσει για σκάνδαλο. Το είχε κάνει η κυρία Μπακογιάννη το 2010. Ο κ. Καραμανλής ο ίδιος είχε πει ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την υπόθεση.

Ακριβώς επειδή είχε υπάρξει τότε η αντίδραση της κοινωνίας και το θέμα το είχε σηκώσει πολύ και ο Συνασπισμός της Αριστεράς εκείνη την περίοδο, αυτή τη στιγμή η δικαιοσύνη μιλά για γη και περιουσία που παραμένει στην κατοχή του δημοσίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: