ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Ο Κούλης φαγώθηκε να κλείσει όπως-όπως η αξιολόγηση

«Η κυβέρνηση διαθέτει την απαιτούμενη από το Σύνταγμα κοινοβουλευτική πλειοψηφία για την ολοκλήρωση της β΄ αξιολόγησης», τονίζει το Μαξίμου.

Και τώρα κάνει
τζάμπα μαγκιές!

«ΙΣΩΣ Ο Κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΤΟΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ» ΛΕΕΙ.- ΜΑΞΙΜΟΥ: ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ



Ο κ. Μητσοτάκης μέχρι πριν λίγο καιρό έλεγε «τόσα και άλλα τόσα» για να κλείσει η αξιολόγηση, παίρνοντας το μέρος των πιο ακραίων από τους δανειστές με στόχο την πολιτική αποσταθεροποίηση στη χώρα. 

Τώρα που δεν του βγαίνει, υιοθετεί συνωμοσιολογικά σενάρια και κάνει τζάμπα μαγκιές, σχολιάζουν κυβερνητικοί κύκλοι την ανακοίνωση της ΝΔ.

Η κυβέρνηση διαθέτει την απαιτούμενη από το Σύνταγμα κοινοβουλευτική πλειοψηφία για την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης. Και επί του ελληνικού Συντάγματος δεν δικαιούνται να έχουν λόγο οι δανειστές.

Αποκλειστικός αρμόδιος για να κρίνει την υποκριτική και εθελόδουλη στάση του κ. Μητσοτάκη είναι ο ελληνικός λαός, καταλήγουν οι πηγές της κυβέρνησης.

Τα παραπάνω ήλθαν μετά την τσάμπα μαγκιά του Κυριάκου που σήλωσε δήθεν μπαϊράκι στον Σόιμπλε.

Συγκεκριμένα:

Πηγές της Πειραιώς σχετικά με όσα φέρεται να έχει πει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Β. Σόιμπλε μετά από συνεδρίαση του Ecofin ότι μελλοντικά μέτρα πρέπει να γίνονται αποδεκτά και από την αντιπολίτευση, τονίζουν τα εξής:


«H Νέα Δημοκρατία έχει πάρει θέση στο προσκήνιο για τα μέτρα. Δεν θα τα ψηφίσει. Τώρα η κυβέρνηση πρέπει να πάρει θέση γι' αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο.

Και να εξηγήσει γιατί αναζητεί στήριξη από το εξωτερικό για να ψηφιστούν τα μέτρα που, λόγω της ανικανότητας και της ιδεοληψίας του κ. Τσίπρα, ζητούνται από την χώρα.

Ίσως ο κ. Τσίπρας δεν αισθάνεται τόσο άνετα με την κυβερνητική του πλειοψηφία. Τον διαβεβαιώνουμε ότι δεν πρόκειται να τον διευκολύνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: