ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΝΔ: θα καταψηφίσει «υπερβολικά δημοσιονομικά μέτρα»




Η χώρα χρειάζεται εκλογές και η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει τα «υπερβολικά δημοσιονομικά μέτρα» που ζητούν οι πιστωτές για το 2019 και το 2020, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.


«Αυτά τα δημοσιονομικά μέτρα είναι το τίμημα που η Ελλάδα δυστυχώς πρέπει να πληρώσει για την ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης», δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε την Πέμπτη στην τηλεόραση του Bloomberg.

«Ο κ. Τσίπρας μας έφερε σε αυτό το χάλι. Ισχυρίζεται ότι έχει ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία άρα εξαρτάται από τον ίδιο να φέρει αποτελέσματα» σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Ελλάδα χρειάζεται εκλογές προκειμένου να αποκτήσει μια καλύτερη κυβέρνηση «που θα βγάλει την Ελλάδα από αυτό το χάλι», σημείωσε ο Κ.Μητσοτάκης.

«Δεν έχω τρόπο να εξαναγκάσω να διεξαχθούν πρόωρες εκλογές», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, «πάντως, είμαι πεπεισμένος ότι εάν γίνονταν τώρα θα κερδίζαμε».

«Η Νέα Δημοκρατία θα προωθήσει ένα επιθετικό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και θα αποφύγει δεσμεύσεις που δεν μπορεί να τηρήσει», σημείωσε προσθέτοντας ότι θα δημιουργήσει μια ανταγωνιστική οικονομία με χαμηλότερους φόρους και θα επιδιώξει ιδιωτικοποιήσεις, που στέλνουν το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι ανοικτή για τις επιχειρήσεις.

Σε δημοσιονομικό επίπεδο, το κόμμα προσπαθεί να πείσει τους πιστωτές ότι χρειάζονται χαμηλότεροι στόχοι για το πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού, δήλωσε ο ίδιος.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ελλάδα χρειάζεται χαμηλότερους φόρους», σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος πρόσθεσε ότι «ακόμα κι αν ολοκληρωθεί η β’ αξιολόγηση, η Ελλάδα θα σέρνεται».

«Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων διότι έχουμε μια κυβέρνηση που βρίσκεται σε αυτή την ιδιόμορφη κατάσταση. Πρέπει να εφαρμόσει ένα φιλελεύθερο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων στο οποίο δεν πιστεύει» σημείωσε ο ίδιος.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: