ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Πρέπει να ψηφιστούν με ευρεία πλειοψηφία τα μέτρα

«Επειδή ακριβώς αυτά τα μέτρα αφορούν το έτος 2019 και μετά υπάρχει ανάγκη να ψηφιστούν από μία ευρύτατη πλειοψηφία εντός Βουλής» ζήτησε ο Παν. Σκουρλέτης, όπωςανέφερε όπως μετέδωσε το real.gr.
 
Στο ερώτημα αν αυτό είναι προσωπική του άποψη ή κυβερνητική θέση, ο υπ. Εσωτερικών απάντησε ότι «είναι προσωπική μου άποψη»

Τη θέση ότι το πακέτο συμφωνίας με τους δανειστές θα πρέπει να ψηφιστεί από αυξημένη πλειοψηφία στη Βουλή εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος  Σκουρλέτης, μιλώντας στον Real FM.

«Επειδή ακριβώς αυτά τα μέτρα αφορούν το έτος 2019 και μετά υπάρχει ανάγκη να ψηφιστούν από μία ευρύτατη πλειοψηφία εντός Βουλής» ανέφερε όπως μετέδωσε το real.gr.

«Μιλάω για μία ευρύτατη συναίνεση», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, «δεν ξέρω αν θα είναι 180 ή παραπάνω ή λιγότερο, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι τα μέτρα αυτά αφορούν την επόμενη κυβέρνηση που δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι στο μεγαλύτερο της μέρος. Άρα, δεν μπορούμε να παραγνωρίζουμε αυτή τη διάσταση, της ανάγκης να υπάρξει μία ευρύτερη συναίνεση».

Στο ερώτημα αν αυτό είναι προσωπική του άποψη ή κυβερνητική θέση, ο ίδιος απάντησε ότι «είναι προσωπική μου άποψη».

Σε αναφορά ότι υπάρχει ανησυχία από δηλώσεις κορυφαίων στελεχών από την πλευρά των δανειστών που λένε πως αντίμετρα θα υπάρξουν μόνο αν υπάρξει πλεόνασμα, ο Π. Σκουρλέτης είπε:

«Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι, ότι ούτως ή άλλως η συζήτηση για τα επιπλέον μέτρα και τα αντίμετρα γίνεται πάνω στο έδαφος του συμφωνημένου πρωτογενούς πλεονάσματος, είτε είναι αυτό είναι 3%, είτε 3,5%. Αυτό είναι δεδομένο».

Στην επισήμανση ότι η κυβέρνηση μίλησε για δημοσιονομικά ουδέτερα μέτρα, ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε: 

«Δημοσιονομικά μέτρα πέραν του ύψους του πρωτογενούς πλεονάσματος που έχει συμφωνηθεί. Νομίζω ότι πρέπει να καταστεί σαφές αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: