ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Απύθμενο θράσος ΝΔ, αντί συγγνώμης για τα 50 δις χρέος

Δονκιχωτισμός Β. Κικίλια

Ενώ τα εσωκομματικά προβλήματα στην ΝΔ υποφώσκουν, μετά την αποτυχία της ηγεσίας της να υπονομεύση της ομαλή διεξαγωγή των διαραγματεύσεων της κυβέρνησης σχετικά με την Β΄ αξιολόγηση και της υποχώρηση των ΔΝΤ και Σόιμπλε, απομονωμένη η αξιωματική αντιπολίτευση επιδίδεται σε δονκιχωτισμό.


Και όχι μόνον. Χρησιμοποιεί άκρατη αντιπολίτευση, προκειμένου να κρατήσει τσιμενταρισμένους τους οπαδους της, στους οποίους είχε τάξει γιουρούσι στον κρατικό κορβανά και στα στελέχη της κουστούμια υπουργικά. 

Στο πλαίσιο αυτό κια ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Β. Κικίλιας, εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, που αύριο εγκαινιάζει ένα ακόμη μεγάλο οδικό έργο, αυτό του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Πατρών, αναφέροντας ότι ο πρωθυπουργός επιχειρεί να κλείσει τη δεύτερη αξιολόγηση με τον χειρότερο τρόπο!

«Ένα νέο Μνημόνιο με βαριά υπερφορολόγηση όλων των Ελλήνων και νέα περικοπή συντάξεων. Είναι η πρώτη φορά που κυβέρνηση λαμβάνει μέτρα πέραν του κοινοβουλευτικού της βίου, χωρίς να έχει εξασφαλίσει ούτε ένα ευρώ χρηματοδότησης. Ο κ. Τσίπρας, με την ανικανότητα και τις εμμονές του, φέρνει τη χώρα με την πλάτη στον τοίχο και υπονομεύει το μέλλον των Ελλήνων για πολλά χρόνια» σημειώνει ο Β. Κικίλιας.

Και τούτα για να υπονοήσει το κυβερνητικό μέλλον της ΝΔ, μετά από δύο χρόνια!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος

Αυτή η ανακοίνωση προκάλεσε την αντ'ίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου που κατηγόρησε την ΝΔ για την θρασύτητά της, να αγνοεί, τις ευθλυνες της για το κατάντημα της Σαμαρικής πολιτείας!   

«Η ΝΔ που πριν από λίγο καιρό μας καλούσε να πάρουμε «τόσα και άλλα τόσα μέτρα» αλλά και ο κ. Κικίλιας θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτικοί όταν κατηγορούν την κυβέρνηση για την συμφωνία της 7ης Απριλίου» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Πρέπει να τους θυμίσουμε ότι η κυβέρνηση παρά τις αρχικές παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και την αμέριστη στήριξη που τους προσέφερε η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε πέρα από τις επιβαρύνσεις που περιλαμβάνει η συμφωνία να εξασφαλίσει την ταυτόχρονη νομοθέτηση μέτρων ελάφρυνσης, ώστε το τελικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα να παραμείνει ουδέτερο αλλά και να κερδίσει τη μάχη για τα εργασιακά, που ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήριζε «ιδεοληπτική εμμονή της Αριστεράς».

Εάν τελικά η δήλωση του κ. Κικίλια προκύπτει από ασύγγνωστη άγνοια ή από πρόθεση διαστρέβλωσης λίγο ενδιαφέρει» σημειώνει  ο Δ. Τζανακόπουλος και προσθέτει:

«Σε κάθε περίπτωση, αντί με απύθμενο θράσος να μιλά για τη σημερινή κυβέρνηση, που για πρώτη φορά δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την οριστική έξοδο από την κρίση και την επιτροπεία, θα ήταν πιο συνετό να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα προγράμματα περικοπών και επιβαρύνσεων άνω των 50 δισ. ευρώ που υλοποίησαν οι κυβερνήσεις τις οποίες ο ίδιος στήριξε και στις οποίες συμμετείχε.

Να του θυμίσουμε επίσης ότι η συνολική υφεσιακή επίπτωση των προγραμμάτων αυτών άγγιξε το πρωτοφανές 20% καθώς και ότι ήταν η κυβέρνηση της ΝΔ που είχε δεσμεύσει τη χώρα με πρωτογενή πλεονάσματα με μέσο όρο 4% μέχρι το 2030.

Ο ίδιος μπορεί όλα αυτά να θέλει να τα ξεχάσει. Ο ελληνικός λαός όμως δεν τα ξεχνά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: