ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Παράπονα από τους θεσμούς έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Δυστυχώς υπήρχε και σιωπηλή συμφωνία των θεσμών» υπέρ ΣΥΡΙΖΑ

Παράπονα από τους θεσμούς έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς όπως υποστήριξε στη Βουλή αφήνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνά!
 
«Δυστυχώς υπήρχε και σιωπηλή συμφωνία των θεσμών που ανέχθηκαν το λάθος μίγμα στην οικονομική πολιτική για να χρηματοδοτεί ο ΣΥΡΙΖΑ το κομματικό του κράτος», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στη συζήτηση για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία.

Επισημαίνεται ότι ο Κ. Μητσοτάκης μετά το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης αναγκάσθηκε να αποσυνδέσει το αίτημα της ΝΔ για εκλογές, ενώ ταυτίσθηκε και πάλι με την κυβέρνηση Σαμαρά λέγοντας ότι «τα μέτρα που συμφωνήσατε στη Μάλτα δεν θα είχαν ζητηθεί αν η χώρα είχε μείνει στην αναπτυξιακή τροχιά που είχε μπει το 2014 ούτε αν είχε κλείσει η αξιολόγηση πριν από ένα χρόνο».

«Το αίτημα για εκλογές δεν συνδέεται με τη δεύτερη αξιολόγηση», ανέφερε ο Κ. Μητσοτάκης ο οποίος επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι επιδιώκει την σύγκρουση και την δημιουργία εχθρών. «Η χώρα έχει ανάγκη από αξιόπιστο πρωθυπουργό και όχι σκηνοθέτη τυφλών συγκρούσεων», εκτίμησε και υποστήριξε ότι «κανείς δεν συζητά σοβαρά με μία κυβέρνηση που παραπαίει. Είστε μία κυβέρνηση σε αποδρομή» και γι’ αυτό «πρέπει το συντομότερο δυνατόν να έρθει η πολιτική αλλαγή σε όλα».
Αναφερόμενος στην Εξεταστική για την Υγεία ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι πρέπει να ενταχθεί και η περίοδος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και το 1996 που ήταν το πρώτο έτος της κυβέρνησης Σημίτη κατά το οποίο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ήταν γενικός γραμματέας του υπουργείου.

Ο Κ. Μητσοτάκης μίλησε επί μακρόν για την αξιολόγηση. «Ζητούσατε χρέος χωρίς μέτρα και πετύχατε μέτρα χωρίς χρέος. Πετύχατε τέταρτο μνημόνιο χωρίς λεφτά. Θέλατε να αποφύγετε τις εκλογές αλλά αυτό δεν θα καταφέρετε», ανέφερε και ισχυρίσθηκε ότι «τα κανονίσατε έτσι να σας πληρώνουν οι πολίτες ακόμη και όταν δεν θα είστε εξουσία».

«Η δεύτερη αξιολόγηση δεν συνιστά άτακτη υποχώρηση, αυτογελοιοποίηση και παράδοση αποτελεί Βατερλό και απόδειξη ότι το πολιτικό ψέμα εκδικείται. Πίσω από το προπέτασμα του λευκού καπνού της Μάλτας υπάρχει πολύ γκρίζο», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ και έκανε τρεις παρατηρήσεις:

-Τα μέτρα είναι οδυνηρά για όλους τους Έλληνες και πιο οδυνηρά για τους ασθενέστερους και παραβιάζουν κάθε κόκκινη γραμμή της κυβέρνηση
-Η καθυστέρηση έχει επηρεάσει την οικονομία
-Η κυβέρνηση δεσμεύει την χώρα για μετά την θητεία της χωρίς να κερδίζει κάτι χειροπιαστό ούτε σε χρέος ούτε σε πλεονάσματα.

«Η μόνη διαπραγμάτευση που κάνει ο Τσίπρας είναι με τους βαρόνους του ΣΥΡΙΖΑ όπως βλέπουμε στη ΔΕΗ», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση δεν έχε να παρουσιάσει απολύτως τίποτα που να δικαιολογεί την καθυστέρηση ενός χρόνου. Αν είχε κλείσει η αξιολόγηση πριν από ένα χρόνο το τίμημα θα ήταν πιο βαρύ ή πιο ελαφρύ; Δεν ξέρετε ούτε τι θέλετε ούτε πώς να το πετύχετε. Το μόνο που θέλετε είναι να μείνετε στην εξουσία».

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: