ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Πασχαλιάτικες περαστικές ημέρες ανάρρωσης για την Σία

Παρούσα και η Πρόεδρος του ΕΚΠ, Σταυρούλα Παναγοπούλου, στα εγκαίνια της Παναγοπούλας!

Χειρουργημένη και σε ανάρρωση βρίσκεται η τ. αναπλ. Υπουργός Παοδείας κια βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου. 

 
Αυτός ήταν και ο λόγος, παρά την πληθώρα φωτογραφικών και τηλεοπτικών καμερών δεν εντοπίστηκε στην πρώτη γραμμ΄λη των επισήμων χθες κατά την τελετή εγκαινίων, της δίδυμης σήραγγας Παναγοπούλας, που έγινε από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας. 

Η Σία Αναγνωστοπούλου περνά δύσκολες μέρες, στην Αθήνα όπου αναρρωγνύει. Γιαυτό ας της ευχηθούμε σύντομα να τις γίνουν περαστικές, να περάσει Καλό Πάσχα και να επανέλθει στην ενεργό δράση.

Στις απουσίες όμως αν και χθες συμπεριελήφθη και η Πρόεδρος του ΕΚ Πατρών Σταυρούλα Παναγοπούλου, πρέπει να διευκρινίσουμε πως δεν ισχύει  και εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκε το όνομά της ή έστω η φωτογραφία της, από το Istologio G. Mosxou.

Ανάμεσα στις χιλιάδες των πολιτών που παραβρέθηκαν μαζί με επισήμους και ανεπισήμους, δεν ήταν και δύσκολο να συμβεί η παράληψη αυτή. 

Το Istologio G. Mosxoy  σας παρουσιάζει λίγες ακόμη φωτογραφίες, που ελήφθησαν με το φακό του χθες.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: