ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Συντονισμένες ενέργειες για την πάταξη του παραεμπορίου



Από την Διοίκηση του Ε&ΕΣ Πατρών, σχετικά με την πάταξη του παραεμπορίου εδόθη στη δημοσιότητα η παρακάτω σχετική ανακοίνωση:
«Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι μετά από συντονισμένες ενέργειες της Αστυνομίας, προ ημερών κατασχέθηκαν 93 ζεύγη γυαλιών ηλίου και 21 εξαρτήματα κινητών τα οποία πωλούσε ένας άνδρας στην οδό Ρήγα Φερραίου.
Σε άλλη επιχείρηση στο κέντρο της Πάτρας εντοπίστηκε 41χρονος Νιγηριανός ο οποίος πωλούσε 95 υφασμάτινα βραχιόλια φυσικά χωρίς άδεια.
Τα κρούσματα του παραεμπορίου είναι ιδιαίτερα έντονα και οι επιπτώσεις ανησυχητικές για την οικονομία μας. Ιδιαίτερα σε μια εποχή που το υγιές στεγασμένο εμπόριο δίνει την μάχη της επιβίωσης, με σειρά σκληρών μέτρων που εφαρμόζονται εξαιτίας των μνημονίων και της ύφεσης που επικρατεί στην αγορά.
Η προσπάθεια της πολιτείας και ιδιαίτερα των ελεγκτικών μηχανισμών της Αστυνομίας πρέπει να είναι συνεχής και επίμονη. Η καλή συνεργασία όπως διεφάνη από την πρόσφατη συνάντηση με τον Ταξίαρχο κ. Κοτρωνιά αποτελεί εγγύηση για να παταχθεί το φαινόμενο του παραεμπορίου του οποίου το τίμημα πληρώνει ο ελληνικός λαός. 26 δισεκατομμύρια διακινούνται στο παραεμπόριο με 6-7 δις να είναι ο ΦΠΑ που χάνεται και βεβαίως πληρώνουμε όλοι μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: