ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Ο Π. Καμμένος για τη σύσταση εξεταστικής στην Υγεία




«Δεν θα κάνουμε πίσω, την χάρη των εκλογών δεν θα σας την κάνουμε»



«Δεν θα κάνουμε πίσω, την χάρη των εκλογών δεν θα σας την κάνουμε» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. κι υπουργός Εθν. Άμυνας, Π. Καμμένος κατά την συζήτηση της πρότασης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα σκάνδαλα στην Υγεία επισημαίνοντας ότι η εξεταστική, αλλά κι η προανακριτική για την εμπλοκή του Γ. Παπαντωνίου για τα εξοπλιστικά προγράμματα θα τελειώσουν κανονικά τις εργασίες τους.

Ο Π. Καμμένος υπογράμμισε ότι το «μαύρο» χρήμα στην Υγεία ήταν αυτό που έχτισε το «κράτος της διαπλοκής» κάνοντας έκκληση στους βουλευτές των άλλων που δεν θέλουν να έχουν σχέση με το παρελθόν να ψηφίσουν την σχετική πρόταση. Ο Π. Καμμένος σχολίασε ότι στην τοποθέτηση του ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κ. Μητσοτάκης, «την λέξη Υγεία και την λέξη εξεταστική δεν την είπε» επικεντρώνοντας την τοποθέτησή του στην συμφωνία με τους δανειστές. «Τους «καίνε» και τα δύο, κι η Υγεία κι η συμφωνία» παρατήρησε δηκτικά ο Π. Καμμένος.

Επίθεση στην Ντ. Μπακογιάννη

Περιγράφοντας το πώς λειτουργούσε το σύστημα στο παρελθόν, ο Π. Καμμένος αναφέρθηκε στην περίοδο που η βουλευτίνα της Ν.Δ., Ντ. Μπακογιάννη, ήταν αρχηγός της ΔΗ.ΣΥ. Τότε η Ντ. Μπακογιάννη είχε ζητήσει εξεταστική για την Υγεία με επερώτησή της στον Αν. Λοβέρδο. Ο Π. Καμμένος διάβασε στην συνέχεια από το βήμα της Βουλής δημοσίευμα του «Βήματος» που προσπαθούσε να εξηγήσει τα απώτερα κίνητρα της Ντ. Μπακογιάννη.

Το δημοσίευμα σημείωνε ότι με την πρότασή της η Ντ. Μπακογιάννη εμμέσως προανήγγειλε μετωπική σύγκρουση με εμπλοκή σε σκάνδαλα των πρώην υπουργών Υγείας, Δ. Αβραμόπουλου και Κ. Κακλαμάνη, αν κι η ίδια εμπλακεί στο σκάνδαλο Siemens. Ο Π. Καμμένος σχολίασε δηκτικά ότι η τακτική ήταν: «Πάμε, μάγκες, να τα βρούμε για να μην ανοίξει μύτη».

Τα πεπραγμένα του Αν. Μαρτίνη

Ο Π. Καμμένος αναφέρθηκε και στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, μέσα από το οποίο πληρώνοντας δημοσιογράφοι και ΜΜΕ, αλλά και στην υπόθεση του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» και τα πεπραγμένα του Αν. Μαρτίνη. Ο Π. Καμμένος υπενθύμισε ότι ο τότε διευθυντής του «Ελεύθερου Τύπου», Γ. Ντάσκας, εκδιώχθηκε από όλα τα ΜΜΕ γιατί ασχολήθηκε με το «Ερρίκος Ντυνάν», ενώ επισήμανε κι υπόθεση με διαφημιστική εταιρεία που έλαβε το 20% από εράνους του Ερυθρού Σταυρού κι ανήκει σε πολιτική οικογένεια.

Σχετικά με την συμφωνία με τους δανειστές και την στάση της αντιπολίτευσης, ο Π. Καμμένος σχολίασε ότι δεν αναφέρεται ότι για πρώτη φορά υιοθετούνται θετικά μέτρα, ενώ στην συμφωνία δεν περιλαμβάνεται κανένα μέτρο αρνητικό για τον λαό. Αντίθετα, ο Π. Καμμένος επισήμανε ότι η Ν.Δ. ήταν αυτή που στήριξε κι έγινε συνήγορος υπεράσπισης για όσους έκοψαν τις επικουρικές συντάξεις και κατέστρεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία, τα νοσοκομεία και τα πανεπιστήμια με το PSI. Παράλληλα, ο Π. Καμμένος σχολίασε ότι τα στελέχη της Ν.Δ. «δεν τολμάνε να πούνε την λέξη «Παπαντωνίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: