ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Συνέχεια βαλαντώματος ψυχών, στο διαδίκτυο

Κάμερες, παντού κάμερες, όπως θα έλεγε και ο... ραμψωδός Τζίμης Πανούσης και τα μυαλά στα κάγκελα!

Συνέχεια βαλαντώματος ψυχών, στο διαδίκτυο, κάτι που διαπίστωσε και τρίτος  μάρτυς. Και μάλιστα προερχόμενος από τον χώρο της κάποτε έγκυρης αρθρογραφίας, της συντηρητικής εφημερίδας «Καθημερινής» της αείμνηστης μεγάλης κυρίας Βλάχου, που αν μη τι άλλο δεν κατέληξε ποτέ σε εκτραχυλισμούς. Πρόκειται για τον αρθρογράφο Στέφανο Κασιμάτη.

Έχει προηγηθεί ο αχαιός δημοσιογράφος  Γιώργος Καρβουνιάρης, που διαπίστωσε το μένος για την ονοματοδοσία των σηράγγων. Και άπαξ και πήραν τέτοιο δρόμο, πριν καλά, καλά κλείσουν 24 ώρες ονοματοδοσίας οι σήρραγγες, φανταστείτε τι εξάψαλμοι θα πέσουν, μεθαύριο  με την κάθοδο των Αθηναίων στην Πελοπόννησο!

Το επαναλαμβάνω: Θα ήθελα πολύ να βρισκόμουν στο πλάι της σήραγγας Ακράτας και να άκουγα τους... ψαλμούς  υπέρ Νικήτα, Τεμπονέρα κ.α. Θα χοροπηδάει ο τάφος τους από το ψαλμολόι των ακροδεξιών.

Εκτός και εάν ενημερωμένοι, προτιμήσουν την παλιά εθνική οδό.  

Να τους κατευοδώσουμε και να τους ευχηθούμε προσωπικά, «στο καλό αδελφούλη μου  και ορκιζόμαστε να μη σε ξεχάσουμε»!

ΔΕΙΤΕ για να πειστείτε, όσοι τυχόντες αμφιβάλετε:



Πολύ μένος βλέπω για την ονοματοδοσία των σηράγγων. Κυρίως γι΄αυτή που φέρει το όνομα του Νίκου Τεμπονέρα. ΟΚ! Έπρεπε να δώσουμε το όνομα του Καλαμπόκα και του Γκοτζαμάνη… Α! Και του Ντερτιλή μπας και ερχόταν ο Αμβρόσιος…


http://www.thebest.gr

Μετά το σχόλιο του για την αντιπρόεδρο της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις αλλά και το άρθρο με το οποίο επιτίθεται στον Νίκο Μπελογιάννη, ο αρθρογράφος της Καθημερινής Στέφανος Κασιμάτης ''ξαναχτυπά'' με σχόλιο που δημοσιεύει στην εφημερίδα Καθημερινή για τη σήραγγα που πήρε το όνομα του δολοφονημένου Πατρινού καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα. Ο αρθρογράφος της Καθημερινής αναρωτιέται ποια είναι η προσφορά του Νίκου Τεμπονέρα στη χώρα προχωρώντας μετά στη διαπίστωση ότι μας κυβερνούν οι ''καταληψίες''.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Βαλαντωμένες καρδιές στο διαδίκτυο από τα εγκαίνια



Δεν υπάρχουν σχόλια: