ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Τα προβλήματα των Εμπόρων στη συνάντηση με Τσίπρα

Στιγμιότυπο από την συνάντηση μεταξύ του Πρωθυπουργού και του Προέδρου Ε&ΕΣ Πατρών.

Στον Υπουργό κ. Χρήστο Σπίρτζη ο Πρόεδρος της ΟΕΣΠ&ΝΔΕ παρέδωσε τον φάκελο με αιτήματα φορέων

Με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Αλέξη Τσίπρα και τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη και άλλους παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συναντήθηκαν ο Πρόεδρος του Ε&ΕΣΠ κ. Γεώργιος Ρώρος και ο Πρόεδρος της ΟΕΣΠ&ΝΔΕ κ. Ηλίας Παυλίδης.
Στον κ. Πρωθυπουργό παρέδωσαν υπόμνημα με τα αιτήματα του τοπικού εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου, ενός κόσμου που διανύει 9 χρόνια ύφεσης με καταστρεπτικά αποτελέσματα.
Στον Υπουργό κ. Χρήστο Σπίρτζη ο Πρόεδρος της ΟΕΣΠ&ΝΔΕ παρέδωσε τον φάκελο με τα αιτήματα των φορέων που συμμετείχαν στις εργασίες της Ομοσπονδίας στην Αμαλιάδα την 1/4/2017.
Επίσης, αποφασίσθηκε από κοινού, αμέσως μετά τις γιορτές να ορισθεί συνάντηση ώστε να δώσει ο κ. Υπουργός το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα – πρόγραμμα για τον αυτοκινητόδρομο Πατρών - Πύργου - Τσακώνας καθώς και για τον σιδηρόδρομο.
Τέλος, κατά τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα συζήτησαν για τα έργα της Μικρής Περιμετρικής, της διάνοιξης της οδού Κανακάρη και για τη συμβολή της Περιφέρειας προς την ταχεία αποπεράτωσή τους.
Παράλληλα αποφασίσθηκε να ορισθεί συνάντηση για τα ως άνω θέματα και όσα έχουν προκύψει σχετικά με τις ενδιάμεσες εκπτώσεις κ.ά., τις επόμενες ημέρες μετά το Πάσχα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: