ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Συνάντηση Ε&ΕΣΠ με τον αντιπρόεδρο της Ευρωβουλής


Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την συνλαντηση του Προεδρείου του Ε&ΕΣΠ με τον αντιπρόεδρ της Ευρωβουλής Δημ. Παπαδημούλη.


Με συμμετοχή των βουλευτών Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Σπαρτινού και Α. Ριζούλη και την παρουσία του Δ/ντος Συμβούλου ΟΛΠΑ Ν. Κοντοέ


Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7/4/2017 στα γραφεία του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών μεταξύ  του Δ.Σ. του Συλλόγου και του Αντιπροέδρου της Ευρωβουλής ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρη Παπαδημούλη.
Στη συνάντηση το Δ.Σ. του ΕΕΣΠ  έθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΜμΕ: Τραπεζικό σύστημα, ρευστότητα κ.ά. καθώς επίσης και τη στροφή που έχουν κάνει πολλές ευρωπαϊκές χώρες για την προστασία και την ενίσχυση των ΜμΕ. Για παράδειγμα το Βέλγιο όπου καθιερώθηκε η νέα μορφή επιχείρησης στο βελγικό εμπορικό δίκαιο «η μικροεπιχείρηση» που απασχολεί έως 10 άτομα προσωπικό. Η νέα νομοθεσία καθιερώνει διαφορετικές φορολογικές υποχρεώσεις για τους μικρούς από ότι για τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους καθώς και σειρά πλεονεκτημάτων έναντι των μεγάλων επιχειρήσεων.
Ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε το διαρκές ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τις ΜμΕ (100 δόσεις, κατάργηση προσωποκράτησης) αλλά και για την αντίστοιχη  προσπάθεια που γίνεται στο Ευρωκοινοβούλιο.
Τέλος, ετέθη το θέμα από τον Πρόεδρο του ΟΛΠΑ κ. Νικόλαο Κοντοέ, της χρηματοδότησης για το εμπορικό λιμάνι της Πάτρας,  που μπορεί να αποτελέσει μοχλό για την ανάπτυξη της πόλης, της περιφέρειας, της Δυτικής Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: