ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

«Ο Πλούτος της ψυχής» από τους «Ανήσυχους εν πλω»



          Οι Πασχαλινές διακοπές τελείωσαν και οι ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΕΝ ΠΛΩ παρουσιάζουν την 6η κατά σειρά παράσταση της παιδικής θεατρικής τους ομάδας με το έργο «Ο Πλούτος της ψυχής». Πρόκειται για ελεύθερη διασκευή του Πλούτου του Αριστοφάνη, την οποία έκανε η πρόεδρος του σωματείου Πηνελόπη Αλιβιζάτου.
           Η ιστορία ξετυλίγεται σε ένα φτωχό βασίλειο και έχει βασιλιά, βασίλισσα, συμβούλους, ανατρεπτικό άγαλμα και άλλους ρόλους συναφείς. Όλα ξεκινούν από την αγωνία του βασιλιά για το μέλλον του γιού του, για το πώς θα προκόψει και πώς θα πάει μπροστά στην κοινωνία. Και πως συνεχίζουν; Θα το δείτε επί σκηνής.

           Όπως επί σκηνής θα δείτε τα κοστούμια και τα καπέλα μας κατασκευασμένα και ζωγραφισμένα από την Πηνελόπη Αλιβιζάτου, τα σκηνικά μας από τον Σάκη Πεφτίκογλου, τον ζωγραφισμένο κήπο από τον Ενο Σκονδράνι, το μακιγιάζ από την Κατερίνα Βαλεντίνο, θα ακούσετε το τραγούδι μας σε σύνθεση Μιχάλη Παπαγεωργίου. Επί σκηνής θα απολαύσετε τους 12 μικρούς ηθοποιούς που έχουν ηλικία από 5 έως 15 ετών. Παρά τις διαφορετικές ηλικίες, δούλεψαν σαν ομάδα, συνεργάστηκαν, αλληλοϋποστηρίχτηκαν, κουράστηκαν και θα απολαύσουν μαζί με σας το αποτέλεσμα της ευσυνείδητης προσπάθειάς τους.
         Στα παρασκήνια, σε εγρήγορση είναι ο υποβολέας Μιχαλόπουλος Ηλίας και η ομάδα στήριξης, αφανείς εθελοντές μέλη και φίλοι του σωματείου, με επικεφαλής την Ελένη Αντωνοπούλου. Δεν θα παραλείψουμε την εμψυχώτρια της ομάδας Αλίνα Κουναλάκη που παρά το νεαρό της ηλικίας (2,2 ετών) παρακολούθησε όλες τις πρόβες και ενθουσιάζεται ακούγοντας το τραγούδι.
         Ένα μεγάλο μέρος της ολοκλήρωσης αυτής της προσπάθειας το οφείλουμε στους χορηγούς μας με την πολύτιμη οικονομική στήριξη που μας προσέφεραν, αλλά και στους χορηγούς επικοινωνίας που ανέλαβαν την προβολή της δημιουργίας μας. Η παραστάσεις μας είναι αφιερωμένες σε αυτούς που βιάστηκαν να φύγουν από την παρέα μας και άφησαν σε εκκρεμότητα τα σχέδια που κάναμε: την Πόλα Παναγιωτοπούλου, την Νεφέλη Ηλιοπούλου και τον Γιάννη Σόμπολο.
        Οι παραστάσεις θα δοθούν στον Πολυχώρο Πολιτισμού Γραμμές Τέχνης Μαιζώνος 271 στις 20, 21 και 22/4 στις 6 το απόγευμα και στις 23/4 στις 11 το πρωί και στις 6 το απόγευμα. Τιμή εισιτηρίου 4 € ευρώ για τα παιδιά έως και το Γυμνάσιο και 7 € για τα παιδιά του Λυκείου και τους ενήλικες.  Τηλ. κρατήσεων 6981282093.

Δεν υπάρχουν σχόλια: