ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Κ. Ζαχαριάδης: Να αποδοκιμάσει ο Κ. Μητσοτάκης

 
Τις ακροδεξιές δηλώσεις του Άδ. Γεωργιάδη

Να αποδοκιμάσει ο αρχηγός της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκης τις εμφυλιοπολεμικές δηλώσεις του αντιπροέδρου της, Άδωνι Γεωργιάδη κάλεσε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, στον ΑΝΤ1.
 
Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε  ο Κ. Ζαχαριάδης. 



«Τι θα πει η χώρα είναι χρεοκοπημένη κ. Γεωργιάδη; Ψάχνατε πιστοποιητικό βιωσιμότητας» αυτή η παρατήρηση του κ. Ζαχαριάδη υπενθυμίζοντας ότι η Ν.Δ. θεωρούσε το χρέος βιώσιμο στάθηκε αφορμή για άλλο ένα ακροδεξιό παραλήρημα από τον κ. Γεωργιάδη:

«Δεν έχετε καταλάβει πως δουλεύουν οι αγορές, είστε κομουνιστές, αγράμματοι, μην ανοίγετε το στόμα σας, είστε άσχετοι πραγματικά».

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ φανερά εκνευρισμένος από την συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση των σκανδάλων στο χώρο της υγείας έχασε για άλλη μια φορά την ψυχραιμία του καταφεύγοντας σε άλλο ένα επικοινωνιακό σόου.

"Είστε ότι πιο συντηρητικό βγαίνει από τη δεκαετία του 40, κ. Γεωργιάδη"

Ο κ. Ζαχαριάδης κατήγγειλε το εμφυλιοπολεμικό και διχαστικό κλίμα που καλλιεργεί ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. καλώντας τον κ. Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Ν.Δ.:
«Να αποδοκιμάσει την τοποθέτηση «κομμουνιστές, αγράμματοι» ο κ. Μητσοτάκης διότι η Ν.Δ. παρά τις σημαντικές μας ιδεολογικές αντιπαραθέσεις στη μεταπολίτευση ήταν συντηρητικό κόμμα αλλά όχι διχαστικό όπως ήταν κ. Γεωργιάδης και δεν  έφερνε στην πολιτική αντιπαράθεση τα εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα. Είστε ότι πιο συντηρητικό βγαίνει από τη δεκαετία του 40 και του 60, 70».

Η δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, σε πολιτική εκπομπή, "είστε κομμουνιστές αγράμματοι" με απαξιωτικό ύφος, αναφερόμενος σε κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει την πολιτική παιδεία, το ήθος αλλά και το ότι η ανάλυσή του δεν διαφέρει δυστυχώς λεκτικά από τις αναλύσεις των σκληρών προπαγανδιστών της χούντας" αναφέρει σε δήλωσή που εξέδωσε πριν λίγο ο Διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Κατ. Μπρέγιαννη-avgi.gr


Αναλυτικά η  δήλωση του Διευθυντή της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη:

Η δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, σε πολιτική εκπομπή, "είστε κομμουνιστές αγράμματοι" με απαξιωτικό ύφος, αναφερόμενος σε κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει την πολιτική παιδεία, το ήθος αλλά και το ότι η ανάλυσή του δεν διαφέρει δυστυχώς λεκτικά από τις αναλύσεις των σκληρών προπαγανδιστών της χούντας. Επαναφέρει, με τον πιο άθλιο τρόπο, τις λογικές του διχασμού και της ακραίας πόλωσης, της μετεμφυλιακής δεξιάς και της ακροδεξιάς διαχρονικά.

Η ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή στη μεταπολίτευση, παρά τις σημαντικές πολιτικές και ιδεολογικές αντιθέσεις της με την Αριστερά, υπήρξε δύναμη συμφιλίωσης. Ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, οφείλει να αποδοκιμάσει δημόσια τον αντιπρόεδρό του και να τον καλέσει να ζητήσει συγγνώμη από κάθε δημοκράτη, προοδευτικό, κομμουνιστή πολίτη αυτής της χώρας. 

Η περίοδος του Ιδιώνυμου έχει παρέλθει. Αν δεν το κάνει,, για άλλη μια φορά ο ντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, είτε δρα ως λαγός του κ. Μητσοτάκη ή ο κ. Μητσοτάκης ως ιδεολογική  ουρά του κ. Γεωργιάδη και η ΝΔ μετατρέπεται από κόμμα της δημοκρατικής, μετριοπαθούς δεξιάς και της ομαλότητας σε κάτι μεταξύ ΕΡΕ και ΕΠΕΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: