ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Πάτρα: Υπογειοποίηση και ηλεκτροκίνηση τα δώρα Τσίπρα

Ένα ποτήρι νερό από το διπλανό τραπέζι, είναι που ωθεί και τους δύο στην κίνηση που βλέπετε.


Ο δήμαρχος Πατρέων αρκέστηκε να πει ότι έθεσε μια σειρά ζητημάτων στον πρωθυπουργό και παρέπεμψε στην ανακοίνωση του Δήμου για το θέμα


Υπογειοποίηση ενός μεγάλου μέρους της διαδρομής  του τρένου, ηλεκτροκίνηση στο εσωτερικό της Πάτρας για να απαλλαχτεί από το κυκλοφοριακό, είνα τα δύο σημαντικά νέα δώρα που προσέφερε στην πόλη της Πάτρας, μετά την ολιγόλεπτη συνλαντηση που είχε με το δήμαρχο Πατρέων Κ. Πελετίδη.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα του Δήμου της Πάτρας, αμέσως μετά τη κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Μ. Τρίτης στο δημαρχείο με τον δήμαρχο.

Στις δηλώσεις που ακολούθησαν μετά τη συνάντηση, ο δήμαρχος ήταν λακωνικότατος, καθώς όπως είπε, έπρεπε να παραβρεθεί στην κηδεία της μητέρας της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνας Γεροπαναγιώτη, που γίνεται στην Αμαλιάδα.

Ο δήμαρχος Πατρέων αρκέστηκε να πει ότι έθεσε μια σειρά ζητημάτων στον πρωθυπουργό και παρέπεμψε στην ανακοίνωση του Δήμου για το θέμα.

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, χαρακτήρισε εποικοδομητική τη συνεργασία που είχε με τον δήμαρχο, ενώ τόνισε ότι τα αιτήματα είναι δίκαια και πως μπορούν να δρομολογηθούν.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσίπρας, έκανε λόγο για την παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου, ενώ για το θέμα της διέλευσης του τρένου, δήλωσε ότι δεν μπορεί να αποκόψει την πόλη στα δυο και πως υπάρχουν δυνατότητες υπογειοποίησης ενός μεγάλου μέρους της σιδηροδρομικής γραμμής.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πατρέων αρκέστηκε να πει ότι από τα αποτελέσματα θα κριθεί η συνεργασία των δυο μερών…

Να σημειωθεί ότι μετά τις σύντομες τοποθετήσεις, ο δήμαρχος αποχώρησε από το δημαρχείο και ακολούθησαν δηλώσεις του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα και των δημάρχων της Αχαΐας.

  
«Τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, επισκέφτηκε σήμερα στο Δημαρχείο, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και είχε συνάντηση μαζί του. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για τα σοβαρά προβλήματα».

Με αυτά το λόγια ο Δήμος Πατρέων συνόδευσε το παραπάνω βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: