ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Απολογία Πελετίδη εν μέσω χθεσινών διαρροών



Από την χθεσινή σύσκεψη στο δημαρχείο Πατρέων.


«...Προφανώς δεν υπολογίζουν το πένθος, την ανθρωπιά και την ευαισθησία», αναφέρει βάλλοντας κατά της εφημερίδας "Πελοπόννησος"!

«Όσοι συνειδητά και χοντροκομμένα διαστρεβλώνουν το περιεχόμενο των δηλώσεων και ανακαλύπτουν απαξίωση και ειρωνεία, επιδιώκουν να αποκρύψουν από το λαό, την αντιλαϊκή πολιτική και την βαρβαρότητα αυτού του δρόμου ανάπτυξης.
Όλοι αυτοί που είναι ταγμένοι να υπηρετούν την πολιτική που ματώνει καθημερινά το λαό μας, προφανώς δεν υπολογίζουν το πένθος, την ανθρωπιά και την ευαισθησία».
Με τα παραπάνω, που υποστηρίζει η Δημοτική Αρχή Πατρέων, σε μία προσπάθεια να ανακρούσει πρύμνα, καθότι η πόλη της Πάτρας, από χθες έχει βουΐξει, μετά τα όσα ακούστηκαν ή αναγράφησαν στο διαδίκτυο, περί απρεπούς στάσης του Δημάρχου Πατρέων, χωρίς αυτό να έχει ξεκαθαριστεί, δηλαδή εάν όντως έχει συμβεί έτσι, παρόλο που από την μεριά προσκείμενων στη δημοτική αρχή έχει καταγραφεί στο fb.
Η αμφιλεγόμενη στάση του Δημάρχου Πατρέων, έναντι του Πρωθυπουργού, χθες, κατά την ημέρα εγκαινίων της διπλής σήραγγας Παναγοπούλας, στον οδικό άξονα Κορίνθου-Πατρών, που θα δώσει ώθηση στον τομέα των διεθνών μεταφορών από και προς Δυτ. Ευρώπη, ενώ  θα απαλείψει τον κίνδυνο των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων, αποτέλεσε αιχμή της κριτικής κατά της πολιτικής του Κ. Πελετίδη.
Τούτη επεξέτεινε η διαρροή περί της απαξίωσης του Πρωθυπουργού προσωπικά, κάτι που δεν συνάδει με το πρωτόκολλο και παραπέμπει σε εποχές αλήστου μνήμης, ενώ συνοδεύτηκε με την αποχώρησή του, υπό την δικαιολογία  της παρουσίας του σε κηδεία προσφιλούς προσώπου συνεργάτιδός του, η οποία ετελέστη σήμερα.
Και τα παραπάνω, υπό την αίρεση ότι αληθεύουν πως αναχωρώντας  ο Δήμαρχος Πατρέων, είπε στους παραμένοντες Περιφερειάρχες, δημάρχους και άλλους φορείς, το ανήκουστο:
«Εγώ τώρα φεύγω, σας αφήνω τούτον, να σας λύσει όλα τα προβλήματα»!
Κατά τ΄ άλλα, οι δηλώσεις Πελετίδη, βιντεοσκοπημένες ή όχι, απηχούν τις απόψεις του ΚΚΕ και ουδέν νεώτερον...

Η ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής Πελετίδη

Η αμφισημία αυτή, υποχρέωσε τη δημοτική Αρχή Πατρέων να εκδώσει την παρακάτω ανακοίνωση, χωρίς συγκεκριμένο παραλήπτη, αλλά νεώτερη δήλωση του Δημάρχου στρέφεται κατά της εφημερίδας "Πελοπόννησος":
«Η επόμενη μέρα των εγκαινίων του νέου αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Πάτρας και της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στο Δημαρχείο της Πάτρας, είναι «μια από τα ίδια και χειρότερα», όπως λέει ο λαός μας.
Η επίσκεψη αυτή, έγινε λίγες ημέρες πριν τη νέα συμφωνία κυβέρνησης – δανειστών, που θα τσακίσει το λαό μας και θα ανοίξει το δρόμο για πιθανό 4ο μνημόνιο. Αυτό δεν μας επέτρεπε να έχουμε αυταπάτες ότι θα υπήρχαν εξαγγελίες και δεσμεύσεις για αιτήματα όπως: δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα, μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους, πλήρη χρηματοδότηση του Δήμου και των υπηρεσιών του, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
Σε αυτή την κατεύθυνση, με το βλέμμα στραμμένο στο λαό και τις ανάγκες του, ήταν οι δηλώσεις του Δημάρχου Πατρέων.
Όσοι συνειδητά και χοντροκομμένα διαστρεβλώνουν το περιεχόμενο των δηλώσεων και ανακαλύπτουν απαξίωση και ειρωνεία, επιδιώκουν να αποκρύψουν από το λαό, την αντιλαϊκή πολιτική και την βαρβαρότητα αυτού του δρόμου ανάπτυξης.
Όλοι αυτοί που είναι ταγμένοι να υπηρετούν την πολιτική που ματώνει καθημερινά το λαό μας, προφανώς δεν υπολογίζουν το πένθος, την ανθρωπιά και την ευαισθησία.
Κρίμα…».


Δήλωση του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη

Είναι γνωστή η «αγάπη» της εφημερίδας «Πελοπόννησος» στη Δημοτική Αρχή και το πρόσωπό μου.

Όμως στο σημερινό της φύλλο (12-4) ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αναφέροντας περί δήθεν ειρωνειών και απαξιωτικής, αλαζονικής συμπεριφοράς μου, προς το πρόσωπο του κ. Πρωθυπουργού.

Πρόκειται περί συκοφαντίας, με ταπεινά και ύπουλα πολιτικά κίνητρα.

Η επίσκεψη είχε οργανωθεί από την προηγούμενη μέρα, με το γραφείο του Πρωθυπουργού και ήταν γνωστή η αναχώρησή μου για συγκεκριμένο κοινωνικό λόγo, πριν ολοκληρωθεί η σύσκεψη με τους άλλους Δημάρχους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: