ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Κηδεύται στα Σαβάλια αύριο η Άννα Καραπαναγιώτη



Η κηδεία της μητέρας της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνας Γεροπαναγιώτη – Θεοδωρακοπούλου,  Άννα, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών,  θα γίνει αύριο, στα Σαβάλια της Ηλείας, στις 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

Επιθυμία της οικογένειας της Προέδρου είναι αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στο Ταμείο του Κοινωνικού  Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), για την ενίσχυση των οικογενειών που έχουν ανάγκη.



Συλλυπητήρια Κ. Πελετίδη στην Πρόεδρο Δημ. Συμβουλίου

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της μητέρας της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνας Γεροπαναγιώτη – Θεοδωρακοπούλου.
Ο Δήμαρχος συλλυπείται θερμά την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και την οικογένειά της, για την απώλειά τους.

Θερμά συλλυπητήρια από Παπανικήτα

      Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ανδρέας Παπανικήτας, η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΠ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο  της μητέρας  της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πατρέων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΠ, κας Γεροπαναγιώτη  Κατερίνας.

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πατρέων,  σε έκτακτη συνεδρίασή του, τη Μ. Τρίτη 11 Απριλίου 2017, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της

ΑΝΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
μητέρας της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων, ομόφωνα αποφασίζει:
1.   Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.
2.   Να παραστεί  στην εξόδιο ακολουθία.
3.   Κατόπιν επιθυμίας της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, αντί στεφάνου να κατατεθούν χρήματα στο ταμείο του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), για την ενίσχυση των οικογενειών που έχουν ανάγκη.
4.   Να δημοσιευθεί το παρόν στον Τύπο.
  Η Πρόεδρος                                                   Ο Γραμματέας
ΚΑΤΕΡΙΝΑ  ΓΕΡΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
- ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ                                    ΗΛΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: