ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Βαλαντωμένες καρδιές στο διαδίκτυο από τα εγκαίνια

Στη γέφυρα Πανόρμου δόθηκε το όνομα του δολοφονημένου αγωνιστή  Νίκου Τεμπονέρα.

«Νίκος Τεμπονέρας, καπετάν Νικήτας, Ανδρέας Παπανδρέου τα ονόματα των τούνελ στην νέα εθνική οδό. Τους βλέπω τους δεξιούληδες να πηγαίνουν Αθήνα από την παλιά εθνική»




Φούντωσε το διαδίκτυο από ανέκδοτα, μετά τα εγκαίνια της σήραγγας Παναγοπούλας κια της επίσκεψης Τσίπρα στο Δημαρχείο Πατρέων. 

Τα πικρόχολα σχόλια από τους έτσι κι αλλιώς αντιπολιτευόμενους μονίμως τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έλλειψαν. Έβγαζαν την πίκρα τους και απορούσαν που δεν έβγαιναν οι μάζες στους δρόμους να διαδηλώσουν. 


Αναρωτώντουσαν που είναι οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ, που είναι αυτοί που έκλειναν τα διόδια, που βρίσκονται όσοι διαμαρτύρονται στην πλ. Γεωργίου της Πάτρας, τι κάνουν οι... πεφωτισμένοι ηγέτες; Πήγαν για ρηλάξ λόγω λιακάδας; 

Αυτοί και άλλοι καημοί βαριοί κι ασήκωτοι βαλαντώναν την ψυχή τους. Την μαύριζαν κι ας μην ήρθε Μεγάλη Παρασκευή ακόμα, καταραμένη μέρα. Απλά ήταν Τρίτη και παρά δύο 13 του μήνα. Και σύμφωνα με το άσμα, καταραμένη μέρα, δεν θέλουν ν' αντικρίσουν άνθρωπο ούτε για καλημέρα!

Κι αυτοί ολοφυρώμενοι και διαμαρτυρόμενοι, την έκαναν με ελαφρά βηματάκια, αφού ο Αλέξης απέδειξε για μία ακόμη φορά αν μη τι άλλο ότι ξέρει να αντιστρέφει το κλίμα, με τα επιχειρήματα που προβάλλει. 

Και πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς!

Και από αυτά όλα που αποτυπώθηκαν στο διαδίκτυο, δεν σημαίνει πως μόνον η πλευρά της καταθλιπτόμενης αντιπολίτευσης είχε την παρουσία και την τιμητική της. 'Ηταν και η άλλη πλευρά που με το δικό της λεπτό χιούμορ χρωμάτιζε θετικά την ατμόσφαιρα. Πολλά τα σχόλια και πιο να πρωτοδιαλέξεις. 

Επέλεξα τα παρακάτω, που τα βρήκα αντιπροσωπευτικά του κλίματος:
 
«Makis Lampros θανασης Σταθοπουλος Ξέρεις γιατί απουσίαζε ο Πελετίδης απο τα εγκαίνια Θανάση? Κάποιοι κακοπροαίρετοι ισχυρίζονται πως δεν θα άντεχε να ακούσει τον Τσίπρα να δίνει το όνομα του δολοφονημένου απο τους φασίστες και διεγραμμένου απο το ΚΚΕ αγωνιστή δάσκαλου Ν.Τεμπονέρα σε μιά απο τις σήραγγες της Ολυμπίας Οδού!!!Εγώ δεν το πιστεύω... Δεν πέφτουν τόσο χαμηλά οι... κομμουνιστές!».


  • Νίκος Τεμπονερας, καπετάν Νικήτας, Ανδρέας Παπανδρέου τα ονοματα των τούνελ στην νέα εθνική οδό.
    Τους βλέπω τους δεξιουληδες να πηγαίνουν Αθηνα από την παλιά εθνική».
    ===
    Εγώ πάντως  θα ήθελα να βρισκόμουν στη σήγραγγα της Ακράτας, που πήρε το όνομα του Καπετάν Νικήτα Πολυκράτη, από τα Προσφυγικά, που τον δολοφόνησαν οι Χίτες στην Τριταία και να άκουγα τι θα έψελναν σαν περνούσαν από κει, ο Γεωργιάδης, ο Βορίδης, ο Ανδρεουλάκος, ο Μπαλτάκος και όλα τα καλά παιδιά της ακροδεξιάς!

    Δεν υπάρχουν σχόλια: