ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Αναρτήθηκαν τα όρια των οικισμών Δήμου Πατρέων



Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Περιβάλλοντος και Έργων Υποδομής του Δήμου Πατρέων, απέστειλε έγγραφο προς το ΕΚΧΑ Α.Ε. (Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση), με το οποίο ενημέρωνε ότι ο Δήμος εισήγαγε στην διαδικτυακή εφαρμογή του ΕΚΧΑ τα όρια συγκεκριμένων περιοχών του Δήμου και θα πρέπει να ενημερωθούν οι αναρτημένοι δασικοί χάρτες.


Σύμφωνα με τον Παύλο Στάμο, κατόπιν αυτού, ήδη έχουν αναρτηθεί τα όρια για τις εντός Σχεδίου Πόλης και εντός Οικισμού του Δήμου Πατρέων, με αποτέλεσμα να εξαιρεθούν όλες αυτές οι περιοχές, από τους δασικούς χάρτες.

Επομένως δεν χρειάζεται οι ιδιοκτήτες των ακινήτων των περιοχών αυτών, να κάνουν οποιαδήποτε ενέργεια σε σχέση με τους δασικούς χάρτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: