ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Παύλος Πολάκης: Το πρώτο χάρισμα τ' αντρούς είναι να μη φοβάται...

Με καυστικό σχόλιο στο fb απαντά ο αναπλ. υπουργός Υγείας Παίλος Πολάκης, σε όσους τον επικρίνουν για την απόφασή του να χειρουργήσει στο νοσοκομείο Ζακύνθου, για το οποίο τα παγαλάκια «έφαγαν» τα μανίκια τους από την οργή τους, που διαψεύστηκαν! 

Με μαντινάδα η απάντηση για το χειρουργείο στο Νοσοκομείο Ζακύνθου από τον αναπλ. Υπουργό Υγείας

 
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook, απαντά στα σχόλια που δέχτηκε για την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου συμμετείχε σε τρία τακτικά παθολογικού χαρακτήρα χειρουργεία ασθενών, βγάζοντας μάλιστα και φωτογραφίες μέσα από το χειρουργείο.

"Αυτοί που είναι του χώρου της υγείας και κατάλαβαν ακριβώς τι κάναμε χθες στη Ζάκυνθο με τους δυο συναδέλφους χειρούργους από την Κυπαρισσία (Καλοφωλιάς και Συκαλιάς)και το συνάδελφο αναισθησιολόγο από τα Γιάννενα (Σουλιώτη), με ρωτούν ακόμα πως το τολμήσαμε...

Η απάντηση είναι δυο πράγματα 

1) Η γνώση είναι δύναμη. Και όπως λέει και μια μαντινάδα
2) Το πρώτο χάρισμα τ' αντρούς είναι να μη φοβάται να βάζει το κορμί μπροστά χωρίς να το λυπάται" γράφει ο κ. Πολάκης και προσθέτει:

"Αυτό δεν μπορούν ούτε να το καταλάβουν ούτε να το φτάσουν όλοι αυτοί οι δήθεν άριστοι, οι δήθεν δημοσιογράφοι, οι δήθεν αναλυτές, οι δήθεν φιλελεύθεροι που κατοικοφωλεύουν στις πίστες των ΜΜΕ της διαπλοκής... (αλλά και κάποιοι "πολύ αριστεροί" που τους χαλιέται το όνειρο της παγκόσμιας επανάστασης). Γι' αυτό έχουν σκάσει από το κακό τους".

513829_e486da5d73-8981ffc58428054d.jpg

Πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: