ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Πνεύμα και ηθική στον ΚΟΔΗΠ, κατά τον Θ. Τουλγαρίδη!



ΔΕΙΤΕ το βίντεο, από την «Ωραία των Αθηνών».

Είναι μεγάλες οι ανάγκες δικαιολογείται, που πιθανώς δεν τις γνωρίζουν οι... αδαείς της αντιπολίτευση, και ο ανελέητος χρόνος τρέχει, αλλά, ω αμόλυντες ψυχές βαθιές και άμωμες!


Ωραία μας τα λέει ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ, για την... Τουλγαριδιά που επιχείρησε στη ζούλα για να βολέψει το Ιερατείο της Μαιζώνος τα «δικά του παιδιά».
Είναι μεγάλες οι ανάγκες δικαιολογείται, που πιθανώς δεν τις γνωρίζουν οι... αδαείς της αντιπολίτευση, και ο ανελέητος χρόνος τρέχει, αλλά, ω αμόλυντες ψυχές βαθιές και άμωμες, που να καταλάβουν το άγχος για το βόλεμα των... κανακάρηδων  καθώς ο λαός των «δικών τους παιδιών» διαμαρτύρεται.
«Που να καταλάβουμε οι φτωχοί», κατά το γνωστό άσμα. Κι έτσι έστειλε στην αντιπολίτευση, εν είδη τελεσιγράφου, δύο ώρες την λήξη της προθεσμίας προσέλευσης, ηλεκτρονική ενημέρωση για έκτακτη σύγκλιση ΔΣ του Οργανισμού.
Κι όποιος το αντιληφθεί το e mail έχει καλώς, κι όποιος ανοίξει υπολογιστή άνοιξε. Κι άντε το πολύ-πολύ ο άλλος να έχει κάποια εφαρμογή σύνδεσης του fb του υπολογιστή του με τα μαίηλ του, που θα τον βγάζει στο κινητό του τηλέφωνο, για να ειδοποιηθεί όσο βρίσκεται εκτός υπολογιστή.  Και συγγνώμη για την φράση μου, εάν του έρθει καμιά... ανάγκη ξαφνική για τουαλέτα, άντε πέταξε το πουλάκι!
Κι έτσι με αυτό τον μπερτοδούλειο τρόπο περνάμε τις αποφάσεις για τα «δικά μας» παιδιά. Όμορφα, δημοκρατικά, μαρξιστικά-λενινιστικά και κυρίως αξιοκρατικά! Ήθος και πνεύμα κατά τον αείμνηστο του ελληνικού κινηματογράφου, τον τόσο παραστατικό, που δεν ήξερε να διαβάζει, αλλά τα όσα έπρεπε να πει στο ρόλο του, τα... ξεφούρνιζε στην κατάλληλη στιγμή!
Πνεύμα και ηθική, α, όλα κι όλα, παιδί μου!
Κι επειδή μάκρυνα στον πρόλογο, αλλά και διότι ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ, μετά το μπαράζ διαμαρτυριών που εδέχθη, αισθάνθηκε την ανάγκη κάτι να πει, ως δικαιολογία, παραθέτω  το μαιλ που έφθασε, μεσημέρι ώρα 1.28΄σήμερα, στο Istologio G. Mosxou, για να μην μας ρίξουν και φορτωτική ότι τον... λογοκρίναμε.
Διαβάστε κι αν θέλετε το πιστεύετε την... Τουλγαριδιά, το Πνεύμα και την Ηθική του Αυλωνίτη:   

Η δικαιολογία  του Προέδρου ΚΟΔΗΠ για την... Τουλγαριδιά!

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΘΟΔΩΡΟΥ ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΗ:

«Για 3η συνεχή χρονιά ο Δήμος, μέσω του Κοινωνικού Οργανισμού, υλοποιεί την ημερήσια κατασκήνωση στην πλαζ Αγυιάς.
Φέτος προσπαθούμε να λειτουργήσουμε και δεύτερη κατασκήνωση  στα Ροΐτικα. Παράλληλα, το καλοκαίρι, λειτουργεί και χώρος δημιουργικής απασχόλησης στο Βλατερό σε συνεργασία με τον Σύλλογο δημοτικών υπαλλήλων για τα παιδιά τους.
Με βάση τις αιτήσεις των προηγούμενων χρόνων έγινε σχεδιασμός προσλήψεων. Φέτος οι αιτήσεις ήταν πολλαπλάσιες και για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις αυξημένες ανάγκες, να βρουν όσο γίνεται περισσότερα παιδιά θέση στις παραπάνω δομές, προχωρήσαμε σε επείγουσες διαδικασίες για την πρόσληψη επιπλέον οκτώ (8) ακόμη ομαδαρχών για δύο μήνες (Για την λειτουργία των δομών χρησιμοποιούμε όλο το υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει ο Δήμος, μόνιμους και συμβασιούχους).
Η αυτονόητη ενέργειά μας, στην προσπάθεια να λειτουργήσουν οι δομές μας με τον καλύτερο τρόπο, η άμεση επίλυση ζητημάτων σε ένα χώρο που δεν είναι στατικός - ακίνητος, αλλά ζωντανός, έτυχε κριτικής από τους αντιπολιτευόμενους στον Κοινωνικό Οργανισμό.
Πιστεύουμε να το έκαναν μη γνωρίζοντας τις λεπτομέρειες των δυσκολιών που έχει η λειτουργία τέτοιου είδους δομών και του μεγάλου αριθμού αιτήσεων που έχουμε  φέτος. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υπάρχουν δυνάμεις που θέλουν όλα στην πόλη μας να είναι ακίνητα ή κατεστραμμένα όπως στο παρελθόν.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΔΗΠ
                                                                       ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: