ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Δύο νεκροί, ένας τραυματίας από πτώση ελικοπτέρου

Νεκροί είναι οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες στο ψεκαστικό ελικόπτερο που κατέπεσε πριν από τις 10 το πρωί στον υδροβιότοπο του Σχοινιά. Πρόκειται για τον χειριστή του ελικοπτέρου κι ένα φύλακα στην περιοχή του Σχοινιά.

Οι σοροί των δύο άτυχων ανδρών ανασύρθηκαν από τους πυροσβέστες και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.
 
Ο τρίτος επιβάτης, είναι τραυματισμένος, αλλά εκτός κινδύνου. Πρόκειται για έναν φοιτητή που έκανε την πρακτική του, και ο οποίος απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου πριν φτάσει η πυροσβεστική στο σημείο της πτώσης και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε επίσης στο ΚΑΤ.

Θρήνος στο Τρίκορφο Ναυπακτίας μετά την τραγική είδηση της πτώσης ελικοπτέρου που πραγματοποιούσε ψεκασμό στο Σχοινιά. Ο Δημήτρης Πρέντζας με καταγωγή από το Τρίκορφο Ναυπακτίας έχασε την ζωή του μαζί με τον Χριστόφορο Αλέξανδρο Βουλγαρέλη.

Ο Τάκης όπως συνήθιζαν να τον λένε οι συγχωριανοί του ήταν συνταξιούχος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας με δική του εταιρεία με ελικόπτερα, η οποία έχει έδρα στον Πειραιά και πρόσφατα είχε κοντά στο αγαπημένο του χωριό το Τρίκορφο καθώς είχε έδρα στο Μεσολόγγι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: