ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Μάλιστα κ. Πελετίδη, το εμπεδώσαμε ότι είστε ανίκανοι!





«Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, συνυπογράφει την κοινή δήλωση των 5 Δημάρχων που έχουν εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο της ’’Λαϊκής Συσπείρωσης”», του ΚΚΕ.



Τα παραπάνω μας ενημερώνει το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Πατρέων προφανώς με σκοπό να εμπεδώσουμε την ανικανότητά των δημάρχων του ΚΚΕ και ιδιαίτερα του δημάρχου Πατρέων, να λύσει τα σοβαρά προβλήματα της πόλης. Ανικανότητα να προσλάβουν εργαζόμενους, αίτημα που διατυμπανίζουν καθημερινά και να τους πληρώσουν από τα ανταποδωτικά τέλη, δηλαδή τα δημοτικά τέλη που πληρώνουν οι δημότες!

Ανικανότητα, δεν προκειμένου για την Πάτρα, να επιλύσει ο Δημαρχος βασικά προβληματά, που αποτελούν δομή για την πόλη:



Όπως για παράδειγμα το  πρόβλημα των σκουπιδιών, για το οποίο είχε επιστρατεύσει μέχρι και νεκρόκασα την οποία μετέφεραν οπαδοί του μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων, ζητώντας να κλείσει η Ξερόλακκα. Σήμερα τρίτο κύτταρο άνοιξε και θα ακολουθήσει και τέταρτο και πέμπτο, μέχρι να πασάρει το πρόβλημα στην επόμενη δημοτική Αρχή.



Όπως για παράδειγμα την αποπεράτωση του Βιολογικού Καθαρισμού από την Παπαφλέσσα μέχρι τις Ιτιές, που σήμερα εν έτει 2017, παραμένει εκκρεμής. Αλλά όλη την βρομιά την εισπνέουν οι περιπατητές στο πάρκο της Ακτής Δυμαίων, από τον ΟΛΠΑ έως τον Φάρο.



Όπως την αντικατάσταση των 50 χιλμ. υδροσωλήνων αμιάντου, που γεύονται το νερό τους οι κάτοικοι από τον Άγ. Βασίλη μέχρι την Πάτρα.  Καικατά τ' άλλα διαμαρτύρεται για εργοστάσιο Αμιαντίτ, που έχει εγκαταληφθεί εδώ και δεκαετίες!


Όπως την εγκατάσταση του Φυσικού Αερίου από την Ρεβυθούσα στον χώρο του ΟΛΠΑ, για λογαριασμό επιχειρήσεων πατραϊκών συμφερόντων, σε μία εποχή που η ενέργεια είναι χρυσός!



Αλλά όταν έχει μεσάσει το καλοκαίρι και ακόμη ο ορεσίβιος Δήμαρχος δεν έχει κατανοήσει την ανάγκη απλά να εγκαταστήσει εγκαίρως δύο καντίνες στην Πλαζ της Πάτρας  και λίγες καρέκλες κάτω από τις τέντες, να μπορεί το γερόντι, η μικρομάνα να πιει μία λεμονάδα με της ευχαρίστηση της δροσιάς, ή όταν «καρφώνουν» φυτώρια δέντρων, πέντε μέτρα από το κύμα, ενώ πίσω ο χώρος είναι ελεύθερος, ή με το χοντροκομμένο μυαλό τους δεν μπορούν να καταλάβουν την αναγκαιότητα ελευθέρου χώρου επί της  αιγιαλίτιδας ζώνης ή  σκοπίμως το κάνουν για να διώξουν τους λουόμενους!



Όπως και εάν το κάνουν, το σίγουρο είναι πως την δημαρχιακή υποχρέωση την βλέπουν ως αγγαρία! Οπότε, σωστά λένε.  Να πληρώνει το κράτος κι αυτοί να… δημαρχεύουν.



Δεν ξέρω εάν ο Δήμαρχός μας γνωρίζει μία παροιμία που λένε οι παλιοί Πατρινοί, αλλά σεβόμενος την δεοντολογία θα την γράψω, έστω κουτσουρεμένη: «Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κ….λους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κοινή Δήλωση των Δημάρχων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: