ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Κατάληψη στο υπ. Εσωτερικών εργαζόμενων στους ΟΤΑ




Κατάληψη στον 3ο όροφο του υπουργείου Εσωτερικών, όπου βρίσκεται το γραφείο του Πάνου Σκουρλέτη, πραγματοποιούν από τις 7 το πρωί, εργαζόμενοι στους δήμους.


Οι εργαζόμενοι εισέβαλαν στο κτίριο, ανάρτησαν πανό που γράφει «καμία απόλυση συμβασιούχων. Φτάνει πια η κοροϊδία» και έχουν ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ έχουν προαναγγείλει μπαράζ κινητοποιήσεων αυτήν την εβδομάδα, για το ζήτημα των εργαζομένων στην καθαριότητα των δήμων, μετά και την απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε αντισυνταγματική την παράταση των συμβάσεων τους.

Σε τριήμερη κατάληψη όλων των γκαράζ των δήμων έως και την προσεχή Τετάρτη 21 Ιουνίου, και σε 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 22 του μηνός προχωρά η ΠΟΕ-ΟΤΑ, μετά την απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε αντισυνταγματικές τις παρατάσεις των συμβάσεων περίπου 10.000 εργαζομένων στην καθαριότητα των ΟΤΑ.
 
Σε έκτακτη συνεδρίασή της, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε επίσης την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου, την ημέρα της απεργίας, στις 10:30 το πρωί, έξω από τα γραφεία της, στην πλατεία Καραϊσκάκη, στο Μεταξουργείο. Βασικό αίτημα της κινητοποίησης είναι μετατροπή των συμβάσεων της κατηγορίας αυτής σε αορίστου χρόνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: