ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Ασκήσεις «στίβου» από Κ. Πελετίδη και Δημ. Κουτσούμπα


«Γνωρίζοντας ήδη τις προσπάθειες που γίνονται από το ΚΚΕ, θέλουμε τη βοήθειά σας», είπε ο Κ. Πελετίδης στον σύντροφο του ΓΓ Δημ. Κουτσούμπα.



Προσωπική επίθεση κατά Τσίπρα, αλλά ούτε λέξη κατά της ΝΔ, που θέλει να ιδιωτικοποιήσει την Κοινωνική Ασφάλιση! Άμποτε και επιφυλάξει δύστηνος μοίρα, τέτοιο ξεπεσμό στα λαϊκά στρώματα!


Σε ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής στον πολιτικό Στίβο, επιδόθηκαν Κυριακάτικα χθες οι σύντροφοι του ΚΚΕ, με την ευκαιρία του πρωταθλήματος Στίβου στην Πάτρα. Και ω του θαύματος συμφώνησαν ότι για όλα φταίει ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Περιέργως λέξη δεν είπαν για τον καπιταλισμό που χειραγωγεί τις δυνάμεις της Δεξιάς, της οποίας η κορυφαία δύναμη, που εκπροσωπεί ο κ. Μητσοτάκης, πριν δυο μέρες σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό μέσο δημοσιοποίησε την απόφαση της ΝΔ να ιδιωτικοποιήσει την Κοινωνική Ασφάλιση! Άμποτε και επιφυλάξει δύστηνος μοίρα, τέτοιο ξεπεσμό στα λαϊκά στρώματα!

Προφανώς προσηλωμένοι στα άλματα  επί... κενού, υπερέβησαν την Δεξιά και τις ευθύνες της στο άνοιγμα του μνημονιακού δρόμου, που εκβιαστικά το καλοκαίρι του 2015, με συνεργασία Σόιμπλε επιβλήθηκε και στην κυβέρνηση της Αριστεράς!

Και το απαράδεκτο για πολιτικοποιημένους άντρες της Αριστεράς, είναι ότι προέβησαν σε προσωπικές επιθέσεις κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργού της Ελλάδας, που μάλλον τον θεωρούν υπεύθυνο για την... ατυχία τους, στο ότι έκλεισε η Β΄ αξιολόγηση και μάλιστα με πολύ καλύτερους όρους από αυτούς που η αντιπολίτευση προέκρινε στην απορριφθείσα από την Κυβέρνηση πρόταση του Γιουρογκρούπ της 22 Μαΐου! 

Στο καλωσόρισμά του ο κ. Πελετίδης είπε μεταξύ άλλων είπε στον σύντροφό του,  ΓΓ του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπα:

«Σας υποδεχόμαστε σήμερα με χαρά στο Δημαρχείο. Είναι η δεύτερη φορά που συναντιόμαστε και θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη συμπαράσταση του ΚΚΕ σε πλήθος ζητημάτων που έχουμε σαν Δήμος Πατρέων και ιδιαίτερα στο κρίσιμο θέμα της ανεργίας που αφορά τη ζωή της πόλης μια που έχει να κάνει με τις συνέπειες που έχει η ανεργία που σημαίνει φτώχεια και όλες τις τραγωδίες που ζει η λαϊκή οικογένεια.

Δεν ξεχνούμε και τις πρωτοβουλίες που πήρατε και πέρυσι για να φέρετε στη Βουλή το θέμα της ανεργίας και να παρθούν μέτρα που δυστυχώς όμως δεν γίνονται αποδεκτά από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις, χαιρόμαστε για την προσπάθεια που κάνετε για να μπουν αυτά τα ζητήματα».

Ανέφερε δε εν συντομία τα αιτήματα του Δήμου Πατρέων για χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό των όποιων επιλογών προκρίνει το ιερατείο του ΚΚΕ, τις οποίες προωθεί μέσω του Δήμου, όπως  και  την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε αντισυνταγματικές τις μονιμοποιήσεις συμβασιούχων και βάζει θέμα να απολυθούν αλλά «η κυβέρνηση δεν παίρνει μέτρα για δοθεί λύση αναλαμβάνοντας νομοθετική πρωτοβουλία για τους συμβασιούχους του Δήμου», αφού «Καθαριότητα, Ηλεκτροφωτισμός, Πράσινο, Κοιμητήρια και άλλες υπηρεσίες του Δήμου στηρίζονται σε αυτούς τους εργαζόμενους για να λειτουργήσουν» κι όπως είπε «ακόμη περιμένουμε από την κυβέρνηση τη χρηματοδότηση για να προβούμε σε προσλήψεις μονίμου προσωπικού για την κάλυψη των πάγιων και διαρκών αναγκών στις ανταποδοτικές Υπηρεσίες του Δήμου».

Επίσης ζήτησε χρήματα από την κυβέρνηση για το Παμπελοποννησιακό Στάδιο που «είναι στη διαχείριση του Δήμου, αλλά από την ημέρα που χτίστηκε έως σήμερα δεν δίνεται δεκάρα».

Και κατέληξε:

«Γνωρίζοντας ήδη τις προσπάθειες που γίνονται από το ΚΚΕ, θέλουμε τη βοήθειά σας».

Όμως δεν είπε λέξη  για το ποσό που καλείται να πληρώνει το ΠΕΑΚ για το νερό που χρησιμοποιεί για την πισίνα του Πεπανός. Που το κυβικό τιμολογείται  από τον Δήμο Πατρέων προς 3,08 ευρώ όταν αντιστοίχων η αντίστοιχη δημοτική επιχείρηση των Ιωαννίνων χρεώνει 0,89 ευρώ το κυβικό, του Ηρακλείου 0,74, της Λάρισας 1,5 κ.ο.κ. Και ουσιαστικά ο Πεπανός πληρώνει με οικιακό τιμολόγιο το νερό στον Δήμο Πατρέων, αλλά ο κ. Πελετίδης ζητά επιδότηση για το Πεμπελοποννησιακό, που ο ίδιος διαχειρίζεται!

Δηλώσεις Κουτσούμπα

Κατά την υποδοχή, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων τόνισε:

«Οι τεράστιες θυσίες που έκανε και κάνει συνεχώς ο ελληνικός λαός και θα συνεχίσει να κάνει, ουσιαστικά με τις πολιτικές όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων, είναι για τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου, λίγων μονοπωλιακών ομίλων. Αυτή είναι η ουσία. Και ο λαός μας είναι γονατισμένος, ματώνει και θα συνεχίσει να ματώνει με τα μνημόνια διαρκείας και τα νέα μέτρα που έρχονται. Ο ελληνικός λαός δεν πιστεύει πλέον αυτό το γνωστό, το χιλιοειπωμένο παραμύθι που επαναλαμβάνει ο κύριος Τσίπρας και η κυβέρνησή του ότι οι θυσίες που έκανε επιτέλους πιάνουν τόπο και θα υπάρξει ανάπτυξη και θα είναι σε όφελός του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: