ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Μπάτε με τις μοτοσικλέτες; Μπα, δεν νομίζω, ο Αμβρόσιος!

Πλήρη αντικειμενικοποίηση της ρήσης: «Καβάλα πάει στην εκκλησιά...».

Από σήμερα θα μπορεί να καυχάται ότι ξεπέρασε και τον ιερό μέντορά του, τον αοίδημο Χριστόδουλο, που έλεγε στα νέα παιδιά: Ελάτε στην Εκκλησία όπως είστε, ελάτε ακόμη και με τα σκουλαρίκια που φοράτε. Κι αυτά ανεξάρτητα του ότι κάποιοι ιερείς ακόμη απαγορεύουν την είσοδο στους ναούς γυναικών, εάν δεν είναι ενδεδυμένες ορθώς, κατά το γούστο κάθε ιερωμένου!  

Κι ενώ η πρόσκληση Χριστούδουλου έμελλε να επισκιάσει τις όποιες επικλήσεις ιερέων προς τους νεολαίους, ήρθε σήμερα ο απρόβλεπτος σεβασμιώτατος, να θέσει υπό αμφισβήτηση την ρήση Χριστόδουλου.

Ανέβηκε ως συνεπιβάτης σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, σύμφωνα με το αχαϊκό πορτάλ kalavyrtanews  το οποίο μας παρέχει και την απτή απόδειξη, δημοσιεύοντας την παραπάνω φωτογραφία, που ελήφθη στον Ιερό βράχο της Ορθοδοξίας, το Μέγα Σπήλαιο, κατά τις εκδηλώσεις μνήμης, που έγιναν σήμερα, προς τιμή της νικηφόρας μάχης κατά των ορδών του Ιμπραήμ στις 24 Ιουνίου 1827.
 

Ο Σεβασμιώτατος με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, βρέθηκε κοντά στους μηχανόβιους που από χθες βρίσκονται στα Καλάβρυτα για το ετήσιο αντάμωμα μοτοσυκλετιστών. Με πολύ χιούμορ όπως πάντα φωτογραφήθηκε μαζί τους και δεν έχασε την ευκαιρία να ανεβεί σε μία μηχανή.

Δεν έινε γνωστό, εάν απηύθυνε αντίστοιχη πρόσκληση στους μηχανόβιους να μπουν στις εκκλησίες, όπως είναι. Με τα σκουλαρίκια, τους είχε πει ο αοιδ. Χριστόδουλος. Και είναι εύκολο το πράγμα. 

Εδώ  τι να έλεγε ο Αμβρόσιος; Μπάτε με τις μοτοσικλέτες σας στις εκκλησίες; Δεν είναι κομμάτι δύσκολο; Τι λέτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: