ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Συνδικαλιστικά ανήθικο, πήρε θέση υπέρ μιας παράταξης!

«Η Πάτρα, επειδή είμαστε μικρή πόλη, γνωρίζουμε ποιος είναι το σάπιο και ποιος το καθαρό, δεν θα απαντήσω εγώ, το απαντάει ο κόσμος». Αυτά λέει η Γιώτα Παναγοπούλου, απερχόμενη πρόεδρος των Εμποροϋπαλλήλων.

Η Γιώτα Παναγοπούλου, της Ανεξάρτητης Κίνησης Εμποροϋπαλλήλων, σχολιάζει όσα ανέφερε  ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Καραγεωργόπουλος


Κληθείσα η επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Εμποροϋπαλλήλων, Γιώτα Παναγοπούλου, να σχολιάσει όσα ανέφερε  ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Καραγεωργόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων χαρακτήρισε την ίδια και την κυρία Ντίνα Πεταλά «Ότι πιο βρώμικο και άρρωστο έχει να επιδείξει το συνδικαλιστικό κίνημα της περιοχής», η κυρία Παναγοπούλου υπογράμμισε:

«Η Πάτρα, επειδή είμαστε μικρή πόλη, γνωρίζουμε ποιος είναι το σάπιο και ποιος το καθαρό, δεν θα απαντήσω εγώ, το απαντάει ο κόσμος. Εκείνο που με ενόχλησε ότι παρά πολύ είναι ότι ο συνάδελφος Καραγεωργόπουλος ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας είναι συνδικαλιστικά ανήθικο να παίρνει θέση υπέρ μιας παράταξης σε ένα πρωτοβάθμιο σωματείο που ανήκει στην Ομοσπονδία. Θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο συνδικαλιστικά να παίρνει θέση».

«Το διακύβευμα για εμάς είναι να καταλάβουν οι συνάδελφοι ότι πρέπει να συμμετέχουν, όχι μόνο στις εκλογές αλλά και πάντα, ότι ο Σύλλογος πρέπει να έχει τη δύναμη μέσα από τα μέλη του να διεκδικεί να παλεύει για τα αιτήματα και να είναι αλληλέγγυος σε όλους τους συναδέλφους.

Σαφέστατα δεν είμαστε αγαπημένοι και με ένα ψηφοδέλτιο. Άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι το διαίρει και βασίλευε είναι παλιά πρακτική και ειδικά σε κάποιες συνδικαλιστικές πλειοψηφίες. Εμείς όμως δεν θα μπούμε καθόλου σε αυτό το παιχνίδι. Οι συνάδελφοι θέλουν έναν σύλλογο δυνατό, να είναι κάποιοι εκεί για τους εργαζόμενους και όχι για προσωπικό όφελος και με αυτό την γραμμή πάμε σε αυτές τις εκλογές. 

Καλούμε τους συναδέλφους μας να έρθουν να ψηφίσουν και να αποφασίσουν με το χέρι την καρδιά ποίοι όλα αυτά τα χρόνια σήκωναν το βάρος των διεκδικήσεων».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: