ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Εισαγγελέας Πατρών "χώνεται" για την προάσπιση Υγείας


Τη διενέργεια έρευνας για τα συσσωρευμένα σκουπίδια στους δρόμους διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Πάτρας Παναγιώτης Μεϊδάνης.

Ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με σκοπό να διερευνηθεί το ενδεχόμενο διάπραξης αυταπαγγέλτως διογκώμενων αδικημάτων που συνδέονται με τη ρύπανση του περιβάλλοντος και την πιθανότητα κινδύνου για τη δημόσια υγεία.

Την ίδια ώρα, πάνω από 2.000 τόνοι σκουπιδιών είναι συγκεντρωμένοι στην Πάτρα και καθημερινά αυξάνονται. Η αποκομιδή είνα περιορισμένη ενώ οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται. 

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Χρήστος Κορδάς μίλησε στο thebest.gr και καυτηρίασε τον τρόπο με τον οποίο κάποιοι επαγγελματίες του κέντρου, διαχειρίζονται το πρόβλημα των σκουπιδιών. 

"Πετούν" τα σκουπίδια, όπου κι όπως να είναι", μας είπε ο αντιδήμαρχος, ο οποίος αναγνώρισε την προσφορά όλων εκείνων που κατεβάζουν τα σκουπίδια τους καλά δεμένα μέσα σε κατάλληλες σακούλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: