ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Πόθος του η συγκρότηση Συνταγματικού Δικαστηρίου!

Αυτό που εξέφρασε συγκεκαλυμμένα ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκος Σακελλαρίου είναι μία παλιά επιθυμία της κάστας συντηρητικών δικαστικών, προσκείμενων στην Δεξιά. Εφαρμόζεται και σε άλλα κράτη, αλλά εδώ είναι Βαλκάνια! Και δεν μιλά κανείς, απλά για αναθεώρηση Συντάγματος. Περισσότερα προνόμια θέλουν!


Ζητούν την συγκρότηση Συνταγματικού Δικαστηρίου, εν είδει Ανεξάρτητης Αρχής, όπου θα αποφασίζει εάν ο κάθε νόμος και το κάθε μέτρο που παίρνει η εκάστοτε εκλεγμένη κυβέρνηση από τον λαό είναι αρεστό στην αφεντομουτσουνάρα τους ή όχι.

Θα αναγάγεται η ίδια η Αρχή του Συνταγματικού Δικαστηρίου σε θεματοφύλακα και αναλόγως κεφιών θα αποφασίζει. Και άντε και το αποδεχτήκαμε αυτό. Με ποιες παρακαλώ εγγυήσεις θα αφεθούμε στην διάθεση του κάθε δικαστή; 

Εδώ αποκαλύπτονται πράματα και θάματα. Εδώ σήμερα βγαίνει το συνδικαλιστικό τους όργανο και εκτός υπηρεσίας θέλει να του αναγνωρίζουμε όσα και εντός. Δεν δέχονται με καμία περίπτωση ότι είναι πολίτες ίσοι απέναντι στο Νόμο και ότι και οι δικαστές κρίνονται. Στραβωμουτσουνιάζουν σαν τους κριτικάρεις μία στραβή απόφασή τους. Και σαν τους στριμώξεις, δεν θέλουν να φαίνεται δημοσίως. 

Η συντηρίκλα και η καραδεξιά μαυρίλα ζει και βασιλεύει στον δικαστικό κλάδο. Κι από πάνω οι αναγορεύμενοι σε τρόικα εσωτερικού, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και οι κολαούζοι τους, που καταλήστεψαν το Δημόσιο, μας έφεραν σε αυτό το κατάντημα, και τους κυνηγούν εκτός από κομματικά χρέη και άλλα προσσωπικά χρέη στις τράπεζες, τους στηρίζουν, αντί να στηρίξουν την κάθαρση του Σώματος. 

Με αφορμή την 43η επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, οι δημοσιογράφοι συνομίλησαν και με τους δικαστικούς στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου. Κια ιδού τι γράφει το .

«Την... τιμητική της είχε όπως ήταν αναμενόμενο και η Δικαιοσύνη. Έτσι, μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκος Σακελλαρίου στον απόηχο της παρέμβασής του, ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους:

"Εκανα πολύ μεγάλη υπομονή αλλά ήθελα να μιλήσω σήμερα που είναι η ημέρα της Δημοκρατίας".
Όπως είπε, "μετά τη σημερινή παρέμβαση εύχομαι να μη χρειαστεί να επανέλθω. Υπήρχαν και άγαρμπες παρεμβάσεις από τη μία πλευρά, αλλά και άκομψες απαντήσεις από την άλλη" για να προσθέσει πως "δεν χρειάζεται τέτοια επιθετικότητα. Και στο  μέλλον θα υπάρξουν και καλές και κακές αποφάσεις".

Μάλιστα, αναφερθείς στα περί δημοψηφίσματος για την Συνταγματική Αναθεώρηση είπε πως είναι στο μυαλό του και ειδικότερα το συνταγματικό Δικαστήριο. "Δεν έκανα τυχαία σήμερα αυτή την παρέμβαση. Εγώ έκανα αυτή την παρέμβαση σήμερα για να προλάβω όσα ακούγονται για δημοψήφισμα", σχολίασε με νόημα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: