ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Συνάντηση μεταξύ Γρ. Αλεξόπουλου και πρέσβη των ΗΠΑ



Τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κ. Geoffrey Pyatt καλωσόρισε στην Περιφέρεια και υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος.  Ο Πρέσβης συνοδευόταν από στελέχη του οικονομικού τμήματος της Πρεσβείας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης  ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος είχε την ευκαιρία να κάνει μια συνοπτική παρουσίαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, και ιδιαίτερα της Αχαΐας  με τις δυνατότητες και τις αναπτυξιακές προοπτικές της στον πρωτογενή τομέα,  τις δυνατότητες αξιοποίησης τεχνογνωσίας που προκύπτουν λόγω του Πανεπιστημίου της Πάτρας, την προσπάθεια για την προώθηση εξαγωγών προϊόντων της Αχαΐας, ενώ υπογράμμισε ότι βασικός στόχος των πολιτικών που ασκεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αποβλέπει στην εξωστρέφειά της, την ενίσχυση της τουριστικής ανάπτυξης, την  οικονομική ανάταξη και την διεθνή παρουσία της παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που αντιμετωπίζει η Χώρα μας. Από πλευράς του, ο Πρέσβης των Η.Π.Α.  κ. Geoffrey Pyatt εξέφρασε την πρόθεση της πρεσβείας του να συμβάλλει στα ανωτέρω και ιδιαίτερα για την τουριστική και εμπορική ανάπτυξη  στην  Αχαΐα.
Παράλληλα, ο κ. Αλεξόπουλος τόνισε ότι στόχευση της Περιφέρειας είναι η προσέλκυση και διευκόλυνση επενδυτικών δραστηριοτήτων προκειμένου να ενισχύσουμε την απασχόληση στην περιοχή μας, ζητώντας από τον κ. Πρέσβη και περαιτέρω συνεργασία για το συγκεκριμένο θέμα, με πρωταρχικό στόχο της Περιφέρειας τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Στο πέρας της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος αλλά και ο Αμερικανός Πρέσβης χαρακτήρισαν ως ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός της συνάντησης για την περαιτέρω ενδυνάμωση δεσμών φιλίας και συνεργασίας σε θέματα διμερούς ενδιαφέροντος του αναπτυξιακού, του οικονομικού και του τουριστικού τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: