ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Βάλτε τη βρύση στη θέση της - Δύο καύσωνες πέρασαν!


Φωτογραφία αρχείου. Μικροί και μεγάλοι δίνουν παρών στα μονοπάτια του Έλους Αγυιάς.

 
Με αφορμή τα καραβάνια τσιγγάνων στο Κολυμβηρίο Πάτρας, θα καθιερωθεί αγώνας χιλιομέτρων σε άνυδρο τοπίο;


Επειδή γίναμε μάρτυρες εικόνων, που έστω και ετεροχρονισμένα, δείχνουν κάποιο ενδιαφέρον για την περιοχή, όπου και το Έλος, στο οποίο δραστηριοποιείται μία σειρά κόσμου, στον αθλητισμό ή όπου αλλού, τίθεται από τους δρομείς το ερώτημα:

Έχουν σκοπό εκεί στο Δήμο Πατρέων να ξαναβάλουν την κάνουλα της βρύσης, στο ευκάλυπτο, για να πίνει νερό ο κάθε διψασμένος ή όχι; Δεύτερη εβδομάδα τώρα δρομείς ή περιπατητές βρίσκονται σε... άνυδρο τοπίο. Τόσο έντονο δε, αφού περάσαμε ήδη δύο καύσωνες χωρίς πόσιμο νερό και δίνεται η δυνατότητα, στους δρομείς του Έλους να ζητήσουν την καθιέρωση αθλήματος, «Αγώνα  Άνυδρου Τοπίου», εκτός από αυτό του ανώμαλου Δρόμου, που έτσι ή αλλιώς υπάρχει!





Μωρέ στο θεό που πιστεύουν οι άνθρωποι, ξέρετε γιατί έβγαλαν την κάνουλα; Γιατί λέει έκαναν χρήση του νερού, τα καραβάνια των τσιγγάνων, που σταθμεύουν έξω από το παλιό κτίριο του Κολυμβητηρίου!

Εάν όντως συμβαίνει έτσι, και αυτός είναι ο λόγος, τότε οι υπεύθυνοι  της ΔΕΥΑΠ είναι για τα... σίδερα!

Αφήστε που προ ημερών ένας από αυτούς, που δήλωσε υπάλληλος του Δήμου, έκανε «δοξολογία» εν ώρα εργασίας, στην παραλιακή θέση Καβούρι, έξω από το Έλος, με... επίκληση αγίων, ιερών και οσίων, σε σημείο που προκάλεσε διαμαρτυρία λουομένης.

-Εσύ είσαι υπάλληλος του Δήμου; Είναι συμπεριφορά αυτή που δείχνεις; τον ρώτησε. Και μάλλον έδειξε να μαζεύτηκε στα κιλά... του!

Και ξέρετε γιατί όλη αυτή η τελετουργία; Διότι κουράζονται κάποιοι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΠ, να επιδιορθώνουν τις βλαφθείσες σωλήνες του ντουζ.

Κύριε Παπανικήτα, μην ξεχάσετε να επαναλάβετε το ευχαριστήριο, για την άριστη συμβολή, την ευαγή προσπάθεια και την οσιομαρτυρική κατάθεση  κάποιων υπαλλήλων, που με τα ιδιωτικά τους ρούχα που φορούν μπορούν να καμουφλάρονται, όταν μπινελικώνουν κάποιον υπέργυρο λουόμενο, κατά την ώρα της εργασίας τους! 

Αν μη τι άλλο, ντροπή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: