ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Ηριάννα: Ο κόσμος, μου δίνει δύναμη ώστε να μη λυγίσω

Σήμερα, συμπληρώνοντας 50 μέρες έγκλειστη στη φυλακή και τρεις μέρες μετά τη νέα αρνητική δικαστική απόφαση σε βάρος της, η Ηριάννα στέλνει ένα μήνυμα εκτίμησης στον κόσμο που της συμπαραστέκεται, αλλά κι ένα μήνυμα συνέχισης του αγώνα της για την ελευθερία.


Τα λόγια της από τη φυλακή, τα οποία μεταφέρουν οι δικοί της άνθρωποι μέσω της σελίδας που έχει δημιουργηθεί για εκείνη στο facebook (Για την Ηριάννα Β.Λ.):

«Σήμερα, τρεις μέρες μετά το δικαστήριο της 17ης, παραμένω κρατούμενη για πεντηκοστή μέρα ως αποτέλεσμα της μη αναστολής μιας απόφασης που ‘στηρίχτηκε’ σε ανύπαρκτα στοιχεία και επιχειρήματα που δεν αντέχουν στη λογική. Η πραγματικότητα όμως δεν μπορεί να καλύπτεται επ’ άπειρον από σαθρά σκεπτικά που κοστίζουν μια ζωή, ακόμη μια φορά.

Παρόλα αυτά το μόνο που κρατάω είναι η εικόνα μιας ασφυκτικά γεμάτης αίθουσας. Ο κόσμος που ήταν δίπλα μου τη Δευτέρα μου δίνει δύναμη ώστε να μη λυγίσω μέχρι και την αποκατάσταση του αυτονόητου. Προς το παρόν δεν έχω παρά να ευχαριστήσω όλους εκείνους που από την πρώτη μέρα υψώνουν φωνή και ανάστημα στο όνομα της αλήθειας και με τον δικό του τρόπο ο καθένας στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει εμένα και τους δικούς μου στον αγώνα που δίνουμε.
Δύναμη και αγάπη μέχρι το τέλος».

Για την Ηριάννα Β.Λ.
πριν από 13 ώρες
Σας μεταφέρουμε τα λόγια της Ηριάννας από τη φυλακή:
Σήμερα, τρεις μέρες μετά το δικαστήριο της 17ης, παραμένω κρατούμενη για πεντηκοστή μέρα ως αποτέλεσμα της μη αναστολής μιας απόφασης που "στηρίχτηκε" σε ανύπαρκτα στοιχεία και επιχειρήματα που δεν αντέχουν στη λογική. Η πραγματικότητα όμως δεν μπορεί να καλύπτεται επ’ άπειρον από σαθρά σκεπτικά που κοστίζουν μια ζωή, ακόμη μια φορά.
Παρόλα αυτά το μόνο που κρατάω είναι η εικόνα μιας ασφυκτικά γεμάτης αίθουσας. Ο κόσμος που...
Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: