ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Ύποπτες συναλλαγές στο Δήμου Ζακύνθου - Παρέμβαση Κοντονή


 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο νησί της Ζακύνθου αναφορικά με τον έλεγχο που διεξάγει η δικαιοσύνη μετά από σχετική προτροπή του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή για τις δύο «ύποπτες» διαταγές πληρωμής προς εργολάβο για απευθείας αναθέσεις 13 έργων κόστους 300.000 ευρώ.

 
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ζακυνθινή Αναγέννηση, Αντώνη Κασσιμάτη, ο οποίος κλήθηκε να καταθέσει στην Ανακρίτρια  που έχει αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης, υπάρχει και τρίτη διαταγή πληρωμής προς τον ίδιο εργολάβο που θα πρέπει επίσης να εξεταστεί.

Μάλιστα όπως σημειώνει ο κ. Κασσιμάτης, μιλώντας «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7», η συγκεκριμένη διαταγή είναι προγενέστερη των δύο πρώτων οι οποίες μετά τις αποκαλύψεις διαγράφονται πλέον από το διπλογραφικό σύστημα του Δήμου προκειμένου να μην εκτελεστούν.

«Πλέον πρέπει να γίνει ένας γενικότερος έλεγχος. Στην ουσία έχει στηθεί μια μηχανή. Το υπουργείο Εσωτερικό έχει ζητήσει από τους Δήμους λίστες με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις για να πληρώσει ληξιπρόθεσμες αποφάσεις. Αντιλαμβάνεστε ότι δημιουργείται ένα μπάτζετ χρημάτων, εάν σε αυτό χτιστούν τέτοιοι μηχανισμοί δημιουργείται μεγάλο ζήτημα… Πιθανότατα να υπάρχουν και άλλες διαταγές πληρωμής», σημειώνει ο κ. Κασσιμάτης.

Όπως εξηγεί, και σύμφωνα με την έρευνα που έκανε η παράταξη Ζακυνθινή Αναγέννηση, οι δύο πρώτες εντολές πληρωμής, ήταν είτε πλαστές ή περιείχαν παραποιημένα στοιχεία γι’ αυτό και παρενέβη η δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: