ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Παππάς προς καναλάρχες: Όχι α λα καρτ στο Σύνταγμα

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς από την Κοζάνη όπου βρίσκεται προετοιμάζοντας σε συνεργασία με το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο την «ψηφιακή  βδομάδα» στα χωριά Πεντάλοφος και Ποντοκώμη, διεμήνυσε στους ιδιοκτήτες  των καναλιών, μιλώντας Στο Κόκκινο και την Αλεξάνδρα Χριστακάκη, πως τηλεοπτικές άδειες χωρίς τίμημα δεν μπορεί να υπάρξουν.


«Η κυβέρνηση θα διευκολύνει το... νεοσυσταθέν από το 2002 ΕΣΡ να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς  στην τήρηση του Συντάγματος για την υπεράσπιση του δημόσιου συμφέροντος και των θέσεων εργασίας» είπε με νόημα ο Νίκος Παππάς.

Eνώ αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να προσφύγουν οι καναλάρχες στο  Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων για την πλατφόρμα διάθεσης  του τηλεοπτικού χρόνου επανέλαβε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι ο εξορθολογισμός στην κατανομής του χρήματος  της  τηλεοπτικής διαφήμισης με συναλλαγές διαφανείς  και πάνω από το τραπέζι, χωρίς γκρίζες ζώνες που δημιουργούν συνθήκες πίεσης  και στα τηλεοπτικά κανάλια.

Τέλος  εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι  οι διαφορές σύντομα θα γεφυρωθούν.

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα διαρκέσει πολύ η παρανομία σας

«Η συνέντευξη τύπου των εκπροσώπων της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ) επιβεβαίωσε πως το καθεστώς ασυδοσίας το οποίο τους παραχώρησαν η ΝΔ από κοινού με το ΠΑΣΟΚ τείνει να γίνει “δεύτερη φύση”» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Υπενθυμίζουμε στην ΕΙΤΗΣΕΕ πως τα κανάλια τους εξακολουθούν να εκπέμπουν παράνομα κι αυτό δεν πρόκειται να διαρκέσει για πολύ ακόμα. Επίσης, ο νόμος με τον οποίο διεξήχθη ο διαγωνισμός για τις άδειες τον Σεπτέμβριο του 2016 δεν κρίθηκε αντισυνταγματικός» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, σημειώνει ότι το ΕΣΡ «πρέπει να συμμορφωθεί στη συνταγματική επιταγή και να διεξάγει άμεσα τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: