ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Συνάντηση Μαυραγάνη-Μαρλαφέκα στην Αχαΐα

Επίσκεψη Γιώργου Μαυραγάνη στο Επιμελητήριο Αχαϊας Αναπτυξιακά θέματα στο επίκεντρο


Το Επιμελητήριο Αχαΐας επισκέφθηκε ο Αχαιός πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, στο πλαίσιο των επαφών του με φορείς της περιοχής.

Ο Γ. Μαυραγάνης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνα Μαρλαφέκα, ο οποίος του παρουσίασε την πολύπλευρη δράση του φορέα (Achaia Values, Cultural Shopping, Achaia Fest, Patras IQ κ.ά.), τις στρατηγικές και τις συνεργασίες που έχει αναπτύξει, και τα ζητήματα στα οποία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα το Επιμελητήριο.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, Κώστας Νικολούτσος, και ο ειδικός σύμβουλος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Θανάσης Κούστας.

Ο Γ. Μαυραγάνης τόνισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της διοίκησης του Επιμελητηρίου Αχαΐας για την διεκδίκηση των αιτημάτων του και υπενθύμισε ότι στη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Οικονομικών στόχευσε με οργάνωση και σχέδιο στην μείωση των φορολογικών συντελεστών εισοδήματος των επιχειρήσεων, αλλά και στην ενίσχυση των πόρων της περιφέρειας με θέσπιση 5% περιφερειακού φόρου στην εκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.

Πηγή: Thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: