ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Νεφελούδης: Δεν είναι κανόνι αυτό του Καρυπίδη




 «Δεν είναι «κανόνι» με την έννοια ότι κάποιος χτυπήθηκε από την κρίση, είναι κλασική περίπτωση κακοδιαχείρισης του ίδιου του εργοδότη. Όταν, όμως ο εργοδότης κινεί κάποιο χρήμα, πού είναι το κανόνι;
Επενδύει σε γνωστή ποδοσφαιρική ομάδα της Θεσσαλονίκης και με ακραίες παραβατικές μορφές, διότι όταν έχει ένα σωρό κατασχέσεις, με αναγκαστικά μέτρα κ.λπ. Πώς εμφανίζεται σαν επενδυτής;».

Τα παραπάνω υποστήριξε, αναφερόμενος στην υπόθεση των σούπερ Μάρκετ Καρυπίδη ο ΓΓ του Υπ. Εργασίας Ανδρ. Νεφελούδης.

Σούπερ μάρκετ «Βασίλαγας» 

Σε σχέση με το «λουκέτο» στα σούπερ μάρκετ «Βασίλαγα» σχολίασε: «Το νέο κανόνι του Βασίλαγα δε δικαιολογείται, κατά την άποψή μου, διότι σύμφωνα με τα στοιχεία μας είχε μία κερδοφορία ενδιαφέρουσα την περασμένη περίοδο, που δε δικαιολογεί τον τραπεζικό δανεισμό του και πολλά άλλα στοιχεία που συζητάμε με την οικονομική αστυνομία, για να γίνει μία παρέμβαση στον χώρο».

Λιπάσματα Καβάλας

Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στην υπόθεση της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων της Καβάλας αναφέρθηκε σε πρόσφατη δικαστική απόφαση που, όπως είπε, «αποδεικνύει ότι οι εταιρείες που χτίστηκαν κάτω από την ΕΛΦΕ είναι παρένθετες».

 «Είναι πολύ σημαντική η διαπίστωση του δικαστηρίου, γιατί αλλάζει τελείως όλο το καθεστώς των εργασιακών σχέσεων στον χώρο, δικαιώνει απολύτως αυτό που λέγαμε κι εμείς και οι εργαζόμενοι εδώ και ενάμιση χρόνο ότι υπήρχε μία διαδικασία μεταβίβασης, άρα έχουμε διαδοχή στις εργασιακές σχέσεις, άρα πρέπει να συνεχιστούν αυτές οι εργασιακές σχέσεις», σημείωσε, εκτιμώντας πως «έτσι κι αλλιώς αυτό το καθεστώς στα λιπάσματα θα τελειώσει μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση στα λιπάσματα, με αυτού του τύπου τις διαδικασίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: