ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Πέρασε ο νόμος για τους ΟΤΑ με ευρεία συναίνεση

Ολοκληρώθηκε η συζήτηση και η ψήφιση του νομοσχεδίου «Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) - Ρυθμίσεις σχετικές με την οργάνωση, τη λειτουργία, τα οικονομικά και το προσωπικό των Ο.Τ.Α. - Ευρωπαϊκοί Όμιλοι Εδαφικής Συνεργασίας - Μητρώο Πολιτών και άλλες διατάξεις». 


Το σχέδιο νόμου ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να δηλώνουν «ναι» σε δεκάδες άρθρα του.

Λίγο πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ψηφίζονται τελικά και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ρυθμίσεις που θεωρήθηκαν θετικές, παρά το γεγονός ότι στη συζήτηση που προηγήθηκε υπήρξε αντιπαράθεση.


Αντιπαράθεση προκάλεσε και η παρέμβαση του Λεωνίδα Γρηγοράκου, ο οποίος κατήγγειλε ότι 2,5 χρόνια μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ έχει αυξηθεί ο αριθμός των εργαζομένων στο Δημόσιο και ότι η κυβέρνηση πάει να επαναλάβει «αθρόες προσλήψεις» όπως «οι γαλάζιες προσλήψεις που έριξαν έξω τη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: