ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Μοσκοβισί: Μέτρα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους

Την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει στις αγορές με λογικά επιτόκια εξέφρασε ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της ΕΕ Πιερ Μοσκοβισί σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην Αθήνα.


Ο Επίτροπος είπε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα σημείο καμπής και ότι στόχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι να ολοκληρώσει η χώρα με επιτυχία το πρόγραμμα σε ένα έτος από σήμερα και να βγει πιο δυνατή από αυτό. Ο στόχος της επίσκεψής του στην Αθήνα, είπε, ήταν να συζητήσει την επόμενη φάση μέχρι τη λήξη του προγράμματος. Ελπίζω, πρόσθεσε, να «γιορτάσω» εδώ την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος τον Αύγουστο του 2018.

Κάλεσε δε, οι πιστωτές να σεβασθούν την απόφαση που πήραν στο Eurogroup για τα μέτρα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους. Η Επιτροπή, είπε, θα είναι εκεί για να πείσει τους πιστωτές να σεβασθούν τις δεσμεύσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: