ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Παραδόθηκε η Ιόνια Οδός από Αμφιλοχία μέχρι Άρτα

Πρόκειται για ένα έργο 27 χιλιομέτρων κομβικής σημασίας, με την παράδοση του οποίου, η Ιόνια Οδός γίνεται ένας ενιαίος αυτοκινητόδρομος συνολικού μήκους 182 χιλιομέτρων.


Με το νέο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου σε πλήρη λειτουργία, παρακάμπτονται οι στροφές της περιοχής Μενιδίου και η διάρκεια της διαδρομής από τον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας έως και την παράκαμψη Άρτας, μειώνεται σχεδόν στο μισό και από 40 λεπτά σήμερα μέσω του υφιστάμενου εθνικού οδικού δικτύου, δε θα ξεπερνά πλέον τα 20 λεπτά μέσω Ιόνιας Οδού.






Μεταξύ των παρόντων πολιτικών προσώπων, η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, Βουλευτές από την Ήπειρο, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών Γιώργος Δέδες, οι Περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι Αντιπεριφερειάρχες Χριστίνα Σταρακά, Γιάννης Λύτρας και Δημήτρης Μπαλαμπάνης, οι Δήμαρχοι Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης, Ναυπάκτου Τάκης Λουκόπουλος, Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, Ακτίου- Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης και αρκετά άλλα αυτοδιοικητικά και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Παρών επίσης και ο Αντιπρόεδρος της ΤΕΡΝΑ Μιχαήλ Γουρζής.
Πηγή: sinidisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: