ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Πάει και ο Ιούλιος 17 τον φάγαμε
·        Η μας ..έφαγε;
·        Ευ. Τσακαλώτος: Μέσο και όχι σκοπός η έξοδος στις αγορές
·        Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα…

·        Ευκλείδης: «Τις τελευταίες δύο βδομάδες είχα ανησυχία για το φίλο μου το Βαρουφάκη», είχα μείνει με την εντύπωση πως και η αντιπολίτευση και οι εφημερίδες τον θεωρούσαν υπεύθυνο για την καταστροφή της Ελλάδας και ότι πρέπει να γίνει εξέταση για την εποχή του. Πλέον έχει αλλάξει το κλίμα για το φίλο μου». 
·        Κωστής Παλαμάς: "Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες Όσσα, ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχειά σου γλώσσα,των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι ... Και δημοκόποι Κλέωνες και λογοκόποι Ζωίλοι, και Μαμμωνάδες βάρβαροι,και χαύνοι λεβαντίνοι, λύκοι ώ κοπάδια οι πιστικοί και ψωριασμένοι οι σκύλοι κι οι χαροκόποι αδιάντροποι και πόρνη η Ρωμιοσύνη."
·        ΣΥΡΙΖΑ προς ΕΙΤΗΣΕΕ: Δε θα διαρκέσει για πολύ η παράνομη εκπομπή των καναλιών σας

·        Μεγάλη μπουκιά φάε

·        Μεγάλη κουβέντα μη λες
·        Φραγκίσκος Κουτεντάκης, γενικός γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής του υπουργείου Οικονομικών «Η ζήτηση για τα ομόλογα και το ύψος της απόδοσης ήταν πολύ μεγαλύτερα από ό,τι περιμέναμε. Αυτό οφείλεται κυρίως στους ξένους, θεσμικούς επενδυτές που συμμετείχαν. Πρόκειται για μια ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία»
·        Αχ κυρ Μέντιο κουτεντέ. Την κεφάλα σκύβεις χάμω τι τον ήθελες τον Γάμο Αχ κυρ Μέντιο κουτεντέ.
·        Με 49 ψήφους υπέρ και 51 κατά η αμερικανική Γερουσία απέρριψε πριν από λίγο τον επιχειρούμενο αποκλεισμό 16 εκατομμυρίων πολιτών από την πρόσβασή τους στη δημόσια δωρεάν περίθαλψη, το ξήλωμα δηλαδή ενός μεγάλου μέρους του προγράμματος Medicare του Μπ. Ομπάμα
·        Μετά από αυτό ο Τράμπ μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε …δημόσιο νοσοκομείο..
·        Χτυποκάρδια…
·        Ιωάννης Στέφος: Δεν υπάρχουν παιδιά που να περισσεύουν από το σχολείο. Για την Αριστερά η Παιδεία ήταν πάντοτε προτεραιότητα. Όλα τα παιδιά την αξίζουν. Σαν εκπαιδευτικός γνωρίζω πολύ καλά τις προσπάθειες που καταβάλει το Δημόσιο σχολείο, ώστε να υποδεχτεί και να αγκαλιάσει παιδιά και κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί πως υπάρχουν αναγκαία βήματα που πρέπει να κάνουμε για την βελτίωση της δημόσιας εκπαίδευσης. Αλλά δε νοείται εκπαιδευτικός που να ζητά τον αποκλεισμό παιδιών από οποιαδήποτε εκπαιδευτική διαδικασία, δε νοείται δάσκαλος που να θεωρεί την ένταξη των ΑμεΑ μαθητών "μια αμφίβολης σκοπιμότητας επίδειξη ανθρωπισμού", όπως χαρακτήρισε ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Σχολείων την διάταξη του νομοσχεδίου για την Παιδεία που αφορά στους συγκεκριμένους μαθητές. Θα υπενθυμίσω μόνο πως στα παιδιά ανήκει το μέλλον κι οφείλουμε να τους δώσουμε τα εργαλεία να το φτιάξουν όσο καλύτερα γίνεται. Τώρα αν οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων δεν θεωρούν πως τα παιδιά αξίζουν μερικές... αρχιτεκτονικές βελτιώσεις των κτιρίων, ώστε να μπορούν να μάθουν γράμματα, τότε πολύ φοβάμαι πως θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για την Παιδεία...
·        Ο καιάδας είναι πάντα μια ..λύση για κάποιους …ά(χ)ριστους της ιδιωτικής εκπαίδευσης…
·        «Ως εκ της θέσεως μου δεν μου επιτρέπεται να κάνω τοποθέτηση, αλλά εκφράζω τη λύπη μου που τρία κόμματα από τα οκτώ αποχωρούν από τη συνεδρίαση. Αυτό νομίζω ότι πρέπει να προβληματίσει όλους μας και κυρίως την κυβέρνηση. Δεν είναι φαινόμενο τωρινό η κατάθεση των τροπολογιών, αλλά εκτιμώ ότι έχει πάρει επιδημική μορφή» είπε ο προεδρεύων στη συνεδρίαση, Νικήτας Κακλαμάνης. Η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου ανέφερε πάντως ότι δεν πρόκειται σήμερα να κατατεθεί άλλη υπουργική τροπολογία.
·        Σας…τελείωσαν ;…
·        Αυτή τη φάμπρικα δεν θα τη σταματήσετε ποτέ;
·        Κάντε ένα νομοσχέδιο …κενό και γεμίστε το  τροπολογίες…
·        Χοντρός , γέρος και αφαιρεμένος
·        Ας τον να λέει
·        Πανκακός…
·        Η Ν.Δ αποχώρησε από τη Βουλή, δεν συμμετέχει σε αναπτυξιακά συνέδρια
·        ‘Η λακίσανε όλοι για τις παραλίες
·        Ή φεύγουν γι’ αλλού…
·        Φευγάτοι
·        Μητσοτάκης: Έχουμε έτοιμο νέο νόμο για την Παιδεία
·        Ιδιωτικοποίηση …
·        Μέσα στο 2016, 1.500 γιατροί σε όλη τη χώρα έχουν συνταγογραφήσει ειδικά σκευάσματα διατροφής αξίας 46 εκατ. ευρώ και δύο γιατροί φέρεται να έχουν υπογράψει συνταγές ύψους περίπου 2,5 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τους ελέγχους και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα ότι σε ορισμένες περιπτώσεις οι ασθενείς για τους οποίους έχουν συνταγογραφηθεί αυτά τα σκευάσματα δεν είχαν καν εξεταστεί.
·        Και δυό τρείς ήταν νεκροί..
·        Άλλοι πεντέξι πεθαμένοι…
·        Και ορισμένοι τέζα…
·        Άξιοι , να τους δώσετε προαγωγή…
·        Στις …ωραίες φυλακές τις χώρας…
·        Η Πορτογαλική Δικαιοσύνη αποφάνθηκε πως το σεξ δεν είναι τόσο σημαντικό για τις γυναίκες άνω των 50 ετών και άρα θα πρέπει να είναι μικρότερη η αποζημίωση που δικαιούται αν από αμέλεια γιατρών προκληθεί πρόβλημα στην ομαλότητα της σεξουαλικής τους ζωής.
·        Και δεν αποτελεί ….βλαπτική μεταβολή για τις σχέσεις του ζευγαριού…
·        Στ. Θεοδωράκης: «Πρέπει να κόβουμε από τις άχρηστες, νεκρές υπηρεσίες του Δημοσίου.
·        Τι επίμονος άνθρωπος…
·        Ο Χάμοντ,  Υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει, αλλά και να διαψεύσει πληροφορία που δημοσιεύθηκε στους Financial Times  σύμφωνα με την οποία είπε σε στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου ότι επιθυμεί να διαπραγματευθεί μία απλή εκ των ενόντων μεταβατική συμφωνία με τις Βρυξέλλες με στόχο τη διατήρηση των σημερινών εμπορικών σχέσεων με την Ευρώπη για τουλάχιστον ακόμη δύο χρόνια μετά το Brexit.
·        Ζοριζόμαστεεεεεεεεεεεεεεε;…
·        Από φθινόπωρο  ξεκινούν οι κληρώσεις του υπουργείου Οικονομικών. Κάθε μήνα 1.000 τυχεροί φορολογούμενοι που χρησιμοποιούν πλαστικό χρήμα θα κερδίζουν 1.000 ευρώ που θα είναι αφορολόγητα
·        Και μη που πεις ότι είσαι …άτυχος
·        Αφού δεν παίζεις ούτε …τύχες
·        Εδώ το πράγμα αλλάζει
·        Ψωνίζεις που ψωνίζεις …
·        Παγκάλος: Ισχυρίστηκε ότι τη χώρα δεν χρεοκόπησαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ αλλά ο ΣΥΝ, επειδή  δεν διαμαρτυρήθηκε όταν αυτός (ο πάγκαλος και οι συν αυτώ) ψήφιζαν για 30 χρόνια «φαυλοκρατικά νομοσχέδια»,
·        Κατάλαβες ;
·        Το «μαλάκας» και «τσογλάνι»
·        Ήταν τελικά αυτοκριτική…
·        Μελετητής  του Βιβλίου Βαρουφάκη «ενήλικες στο δωμάτιο»,   μου είπε πως αν το υπέβαλε ως διπλωματική ακόμα θα ήταν φοιτητής…
·        TPP:Κρίση στην Σουηδία  προκλήθηκε, όταν πριν λίγες μέρες έγινε γνωστή η μαζική διαρροή προσωπικών δεδομένων, σχεδόν όλων των πολιτών της χώρας. Η διαρροή έγινε το 2015, όταν η Δημόσια Υπηρεσία Μεταφορών της Σουηδίας αποφάσισε να αναθέσει τη διαχείριση των υπηρεσιών πληροφορικής της στην πολυεθνική εταιρία IBM. H ΙΒΜ ανέθεσε στη συνέχεια σε υπεργολάβους στη Δημοκρατία της Τσεχίας και στη Ρουμανία τη διαχείριση του συστήματος με κίνδυνο οι τεχνικοί τους, που δεν έχουν λάβει επάρκεια ασφαλείας, να αποκτήσουν πρόσβαση σε ευαίσθητες ή μυστικές πληροφορίες.
·        Βάλανε το λύκο να φυλάξει τα πρόβατα…
·        Την ανάκληση ανακαλούνται 22.000 οχημάτων Porsche Cayenne και Macan της θυγατρικής της Volkswagen ανακοίνωσε το γερμανικό υπουργείο Μεταφορών, αφού διαπιστώθηκε ότι ήταν εφοδιασμένα με ένα παράνομο λογισμικό ελέγχου των εκπομπών καυσαερίων τους.
·        Οι έλληνες κάτοχοι Porsche Cayenne και Macan αρνούνται την ανάκληση
·        Για να μην …προβάλλουν τον Σόϊμπλε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: