ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Συλλυπητήρια Τσίπρα για το θάνατο των δύο τουριστών


Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε με την Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας και Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΥΕ/ΑΕ), Φεντερίκα Μογκερίνι, στο Μέγαρο Μαξίμου.


Υποδεχόμενος την Φ. Μογκερίνι, ο πρωθυπουργός εξέφρασε κατ’ αρχάς τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των δύο θυμάτων του σεισμού της Κω και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. «Λεπτό προς λεπτό το νησί επιστρέφει στην κανονικότητα», τόνισε και επισήμανε το σύνολο του επιχειρησιακού μηχανισμού βρίσκεται σε επιφυλακή, προκειμένου να συνδράμει με κάθε τρόπο στην αντιμετώπιση των συνεπειών. 

Παράλληλα σημείωσε ότι η περιοχή μας είναι περιοχή με πολλούς σεισμούς και πως πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να υπερβούμε τις δυσκολίες.

Από την πλευρά της η κα. Μογκερίνι εξέφρασε την αλληλεγγύη της στον ελληνικό λαό, τη στήριξη της ΕΕ και την ετοιμότητά της να την επιδείξει με κάθε τρόπο. Προσέθεσε ότι το νησί ήδη έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες διαφόρων ειδών, αναφερόμενη ουσιαστικά στην προσφυγική κρίση, με τον πρωθυπουργό να σημειώνει ότι γνωρίζουμε τις δυσκολίες και έχουμε τρόπους να τις υπερβαίνουμε. «Και είμαστε μαζί σας», συμπλήρωσε η κ. Μογκερίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: