ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

«Σφαγιασμός» έξω από το βάλτο της Πάτρας σήμερα!

Εύλογα ερωτηματικά  γεννήθηκαν σήμερα το πρωί στην έξω πλαζ της Πάτρας, μέχρι το Καβούρι, όταν πολίτες έβλεπαν συνεργείο του Δήμου Πατρέων να... σφαγιάζει, κλαδεύει επί το εύηχον, τα αλμυρίκια, αφαιρώντας καλοκαιριάτικα κάτι κλάρες, που σε έπιανε η ψυχή σου να τις βλέπεις να πέφτουν από αυτό το σφάγιασμα, αφού μπορεί να χρησίμευαν καλύτερα για ισκιάδα, παρά για ότι άλλο.


Ένας άνδρας ενημέρωνε σχετικά τους οδηγούς να μην παρακάρουν  εκεί, γιατί θα ακολουθούσε κλάδεμα. Η απορία που δημιουργούντας λύθηκε όταν έγινε γνωστό ότι ντάλα καλοκαίρι ο Δήμος αυαισθητοποιήθηκε, για τους περαστικού και περιπατητές. Για καντίνες, καρέκλες, ξαπλώστρες, δεν γίνεται λόγος. Αυτά είναι συνήθειες άλλων καπιταλιστικών δημοτικών αρχών! Μόλις χθες εμφανίστηκε μία κια ακόμη δεν λειτουργεί. Υπάρχει και μία ακόμη εκτός αδείας Δήμου.

Τα παραπάνω (για το κλάδεμα στα αλμυρίκια) επιβεβαιώνει, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σιγαλός, με τα παρακάτω, που αναφέρει. 

«Σήμερα, το πρωί 25/07/2017 ημέρα Τρίτη, συνεργεία του Δήμου κλάδευαν αλμυρίκια!!! Στην παραλία από πρώην Κολυμβητήριο έως Πλάζ, με επίβλεψη!!! Δημοτικού Συμβούλου της Δημοτικής Αρχής. Στην παρατήρηση μου γιατί τα κλαδεύουν – κουρεύουν, μου απάντησαν ότι έχουν εντολή να βάλουν εκεί παγκάκια. Προκύπτουν λοιπόν τα εξής ερωτήματα :
  • Ποιος έδωσε εντολή να κόβονται –κουρεύονται έτσι τα αλμυρίκια;
  • Που ήταν οι Γεωτεχνικοί ή Γεωλόγοι που υποτίθεται ότι έπρεπε να επιβλέπουν;
  • Αντικαθίστανται οι επιβλέποντες επιστήμονες από Δημοτικούς Συμβούλους;
  • Που βρίσκεται το μόνιμο προσωπικό Γεωτεχνικό ή Κηπουροί που επί σειρά ετών φρόντιζαν την Παραλιακή και την Πλαζ;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: