ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Οι εμετοί Άρη Πορτοσάλτε και Πάγκαλου στον ΣΚΑΪ


Οι εμετοί του Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ  και του καλεσμένου του, κυρίου «Όλοι μαζί τα φάγαμε», κατά κόσμο Θόδωρου Πάγκαλου, δεν έχουν τελειωμό.  

Μετά την χθεσινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού στον τηλεοπτικό «Α» και στον δημοσιογράφο Σρόιντερ, ενοχλήθηκαν οι παραπάνω και σήμερα το πρωί, στην εκπομπή του ο Πορτοσάλτε, που διαμαρτύρεται όταν τον καταχεριάζει, αυτόν και ομοίους του, ο Παύλος Πολάκης, κάλεσε τον κύριο «Όλοι μαζί τα φάγαμε» για να εξεμέσουν κατά του Πρωθυπουργού όλα βδελύμματα του νοσηρού εγκεφάλου τους.


 
Από την στήλη της efsyn αναφέρεται στο θέμα ο δημοσιογράφος  Δημήτρης Κανελλόπουλος:
 


«Μαλάκας είναι, μαλακίες λέει», αυτό είπε σήμερα το πρωί στον Σκάι 100.3, στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε, ο Θόδωρος Πάγκαλος για τον Αλέξη Τσίπρα. «Μαλάκας είναι, μαλακίες λέει» και ακούστε το ΕΔΩ (στο 6:20 είναι το απόσπασμα, μη σας βάλω τώρα να ακούσετε ολόκληρη συζήτηση Πάγκαλου-Πορτοσάλτε, δεν θα το έκανα ούτε στον εχθρό μου).

Και συνέχισε να αναφέρεται στο τσογλάνι κ.τ.λ. Πέρασαν λίγα λεπτά μέχρι ο δημοσιογράφος να ψελλίσει κάτι περί του... μαλάκα, ανακατεύοντας τον Κώστα Αρβανίτη και την παλιότερη, ανάλογη, έκφρασή του για τον Σαμαρά. Ασχετο δηλαδή.

Ο Πάγκαλος είναι ο γνωστός Πάγκαλος, δεν χρειάζονται συστάσεις. Το ίδιο και ο Αρης Πορτοσάλτε. Περιμένω απλώς όλους αυτούς σε ΣΚΑΪ και Βήμα FM, στο οποίο κάνει εκπομπή ο Πάγκαλος, να κατακρίνουν την επόμενη φορά τον Παύλο Πολάκη για το στυλ του και το ύφος του. Τους ενοχλεί ο Πολάκης και δεν χάνουν ευκαιρία να του επιτεθούν αλλά μετά καταπίνουν ολόκληρο Πάγκαλο και το κάνουν και γαργάρα. 

Αν αφήσουμε για λίγο στην άκρη το pollitically correct θα συμφωνήσουμε, νομίζω, πως αν σε λέει μαλάκα ο Πάγκαλος είναι θετικό. Σκεφτείτε να μας εκθείαζε, πόσο άσχημο θα ήταν; Θα αναρωτιόμασταν τι λάθος έχουμε κάνει...

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου

Σε υψηλούς τόνους σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς στους οποίους προχώρησε ο Θ. Πάγκαλος εναντίον του πρωθυπουργού, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«Ο αξιολύπητος Θ. Πάγκαλος παραμένει, δυστυχώς, αυθεντικός εκπρόσωπος του ύφους και του ήθους του παλιού πολιτικού κατεστημένου», σημείωσε ο Ράνια Σβίγκου με ανάρτηση της στον προσωπικό λογαριασμό της στo Twitter.




 ΑΚΟΥΣΤΕ τους εμετούς Πάγκαλου και Πορτοσάλτε, από το ΣΚΑΪ στην παρακάτω διεύθυνση:  http://www.skai.gr/player/radio/?mmid=292843

Δεν υπάρχουν σχόλια: