ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Χωμένος στη διαπλοκή της Siemens, απλήρωτα τα χρέη του

Ένας πολιτικός αρχηγός που είναι στενά συνδεδεμένος με τη διαπλοκή και το σκάνδαλο της Siemens. Ποιος είναι ο εικονιζόμενος, που χαιρετά παρουσία του καταζητούμενου Χριστοφοράκου;

Κυβερνητικοί κύκλοι απαντούν: Ο κ. Μητσοτάκης είπε τον πόνο του στον κ. Πορτοσάλτε, αλλά δεν μιλά για το Πόθεν Έσχες της συζύγου του


Σκληρή απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, συνιστώντας τον πρόεδρο της ΝΔ να είναι πιο προσεκτικός όταν κατηγορεί για ψέματα την Αριστερά και τον πρωθυπουργό.

«Ένας πολιτικός αρχηγός που είναι στενά συνδεδεμένος με τη διαπλοκή και το σκάνδαλο της Siemens, που για χρόνια δεν πλήρωνε τα δάνεια του “Κήρυκα Χανίων”, εκμεταλλευόμενος την πολιτική του ιδιότητα και που εξακολουθεί να κρατά κρυφό το πόθεν έσχες της συζύγου του, οφείλει να είναι πολύ πιο προσεκτικός όταν μιλά για θέματα ακεραιότητας, απευθυνόμενος προς την Αριστερά» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Από εκεί και πέρα, όπως σημειώνει το κυβερνών κόμμα, στη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Σκάι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «απέδειξε για μια ακόμα φορά πως είναι ο καλύτερος πλασιέ των ιδιωτικών συμφερόντων. Ζήτησε απολύσεις των συμβασιούχων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρότεινε την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων και τη μείωση των κρατικών δαπανών.

Αναμασώντας τις γνωστές φλυαρίες περί “συντεχνιών”, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν κάνει τίποτε άλλο από το να στηρίζει, με κάθε μέσο, την εκχώρηση ακόμα και του κρίσιμου τομέα του κοινωνικού κράτους στους ιδιώτες, χωρίς να τολμά να μιλήσει για το κόστος αυτής της επιλογής για τους πολίτες.

Το σίγουρο είναι ότι το πολιτικό σχέδιο του Κυρ. Μητσοτάκη αμφισβητείται έμπρακτα ακόμα και από τα στελέχη του κόμματός του που παρευρέθηκαν στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο της Στερεάς Ελλάδας, που διεξήχθη στη Λαμία» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.


Κυβερνητικοί κύκλοι: Ο κ. Μητσοτάκης είπε τον πόνο του στον κ. Πορτοσάλτε

Σε σκωπτικό τόνο απάντησαν κυβερνητικοί κύκλοι στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για τη συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει την κατανόηση και την συμπαράστασή μας για την επιλογή του να πει τον πόνο του στον κ. Πορτοσάλτε. Μπορούμε να του προτείνουμε και αστυνομικά μυθιστορήματα για την παραλία. Μπορεί να του φανούν πιο χρήσιμα από τον Αρκά» ανέφεραν με νόημα από το Μέγαρο Μαξίμου.

Στη συνέντευξη ο πρόεδρος της ΝΔ  ευχήθηκε μεταξύ άλλων «χρόνια πολλά» στον πρωθυπουργό για τα σημερινά του γενέθλια και όπως είπε σκέφτεται να του στείλει για δώρο μια κορνίζα με τη γελοιογραφία του Αρκά που γράφει: «Είμαι ψεύτης αλλά ορκίζομαι ότι δεν είμαι κλέφτης, με πιστεύετε;».

Παράλληλα κατηγόρησε τον Αλ. Τσίπρα ότι πηγαίνει σε προστατευμένες φιέστες με κομματικά στελέχη και προστασία αστυνομίας. «Όλοι θυμούνται τα ψέματα που είπε. Οι πολίτες δεν έχουν κοντή μνήμη. Οι περιοδείες του κ. Τσίπρα μόνο αναπτυξιακά συνέδρια δεν είναι. Είναι μια μεταφερόμενη κουστωδία υπουργών», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: