ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Ποτοποιΐα Vantana - «Χρυσή» αναγορεύτηκε η τεντούρα

Μεγάλη διάκριση για την Ποτοποιία ΒΑΝΤΑΝΑ- "Χρυσή" η τεντούρα, "ασημένια" το ούζο και το τσίπουρο στα "Olymp Awards 2017" Η Πατρινή επιχείρηση που αναπτύσσεται συνεχώς σεβόμενη την παράδοση
Τρείς σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Ποτοποιία-Αποσταγματοποιία Βαντάνα / Τζούδας Γεώργιος & Παναγιώτης κατά την τελετή βράβευσης των “Olymp Awards 2017”, στον τομέα World class of food & beverage and Wine & Spirits Olymp Awards.
Στον Διαγωνισμό ανώτερης ποιότητας, η εταιρεία έλαβε μέρος με τα προϊόντα Tentura Classic Vantana, Ούζο Αέναον Vantana και Τσίπουρο Vantana.


Στην αξιολόγηση, τα προϊόντα δοκιμάζονται κατά την «τυφλή» μέθοδο, χωρίς συσκευασία, και χωρίς κανενός είδους διακριτικό στοιχείο. Η αξιολόγηση των δειγμάτων γίνεται από το Olymp Jury Panel, από ειδικούς κριτές αποσταγμάτων που αναλύουν την όψη, οσμή, υφή, γεύση και αίσθηση στο στόμα, του προϊόντος που δοκιμάζουν, καθώς και την γενική αίσθηση απόλαυσης.

Πιο συγκεκριμένα, Χρυσό Βραβείο αποδόθηκε στην Τentura Classic Vantana και Ασημένια βραβεία στο Ούζο Αέναον Vantana και Τσίπουρο Vantana (χωρίς γλυκάνισο). Τα προϊόντα Vantana κέρδισαν τις εντυπώσεις για την υψηλή ποιότητα τους.

Η κ. Γιώργος Τζούδας υπεύθυνος της Εταιρείας σχολίασε σχετικά με την παραλαβή των βραβείων

«Αυτή είναι μια ιδιαίτερα σημαντική βράβευση για εμάς, ιδιαίτερα επειδή αφορά μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλους. Στην εταιρεία μας εδώ και χρόνια μιλάμε για την ιστορία και τις αξίες μας όπως και για ποιότητα των αποσταγμάτων που παράγουμε. Για το 2017 συνεχίζουμε πάνω στους βασικούς πυλώνες που εργαζόμαστε τα τελευταία χρόνια: την ποιότητα, την στήριξη της περιοχής μας, τη εκπαίδευση των επαγγελματιών πελατών μας και των καταναλωτών για την επιλογή ποιοτικών προϊόντων και την εξωστρέφεια των προϊόντων μας σε νέες αγορές. 

Και συνέχισε τονίζοντας: 

«Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για τις διακρίσεις αυτές, καθώς έρχονται ως αναγνώριση μιας πολύ μεγάλης προσπάθειας, με παραγωγή που γίνεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις αλλά με τις ίδιες συνταγές και τον παραδοσιακό τρόπο του παππού κ ιδρυτή Παναγιώτη Βαντάνα έχοντας την πλήρη στήριξη όλης της ελληνικής και ιδιαίτερα τοπικής ευρύτερης αγοράς αλλά και των αγορών του εξωτερικού αφού εξάγουμε σε αρκετές χώρες. Πίσω όμως από αυτό το βραβείο βρίσκονται κυρίως οι άνθρωποι μας δηλαδή το προσωπικό μας, οι συνεργάτες-πελάτες μας και οι καταναλωτές που πίστεψαν στα προϊόντα και την εταιρεία μας. Για εμάς αυτή είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση». 

Πηγή: Thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: