ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

5ο Μνημόνιο από τον κακούργο Τσίπρα στα... Τσίπρ(α)να


 

Με το που έπεσε η πρώτη παραγγελιά στον Γιώργο Βελισσάρη, στόμωσε... η κάννη του κλαρίνου του από 20άδα 50φραγκων!



Ηλεία: Ποια κρίση; Παρέα "νταβλαρωμένη" εκεί από νωρίς, πρώτο τραπέζι πίστα, έκανε έναρξη ανταγωνισμού!

Πρωταγωνιστής της βραδιάς ο αοιδός, αστέρι του καλλιτεχνικού δημοτικού μουσικού πενταγράμμου, ονόματι Γιώργος Βελισσάρης! Ξεσήκωσε 50ευρα στον αέρα, που μέσω του περιφερόμενου δίσκου του ανταγωνισμού κατέληξαν, μέρος αυτών να κρεμαστούν στο κλαρίνο του, ενώ η μεγαλύτερη ποσότητα έφθασε μέχρι τις τσέπες, για να βγει από κει ο... καλλικέλαϊδος ήχος!    
 
Όλα έγιναν σε πανηγύρι στα ηρωϊκά Τσιπιανά Ηλείας, κλεφτομάνα περιοχή του '21, με τις σχετικές εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και να προκαλούν μνημονιακές αντιδράσεις, καθώς σύμφωνα με το κατά Ά(η)δωνι ευαγγέλιο διάγουμε τις συνέπειες του πέμπτου ή έκτου -εάν θυμάμαι καλά- μνημονίου!

Δείτε το βίντεο όπου πρωταγωνιστεί  παρέα "νταβλαρωμένη" εκεί από νωρίς, πρώτο ταραπέζι πίστα. Με το που έπεσε η πρώτη παραγγελιά στον Γιώργο Βελισσάρη, στόμωσε... η κάννη του κλαρίνου του!

Και μετά να τα στέφανα, να οι προτροπές της μάνας του, να οι 50φραγκιές, σε σημείο που σύνολο χιλίων ευρώπουλων να... ταξιδεύει ομαδικά προς τον αοιδό!

Και να το παίρνει επάνω του το ζήτημα της αγανάκτηση για το πέμπτο ή έκτο μνημόνιο που έφερε στα Τσίπιανα ο κακούργος Πρωθυπουργός! 

Γι αυτό σύμφωνα με εικαζόμενα το πρωί που ξημέρωσε είχανε... ραψωδίες στο χωριό. Λέγεται πως κάποιες σύζυγοι έραψαν το στόμα συζύγων, για να μην ξαναδώσουν παραγγελιά!




Με πληροφορίες από την πηγή: flashstars 

Δεν υπάρχουν σχόλια: