ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

«Εκεί που κρεμούσαν τα άρματα οι Καπεταναίοι, κρεμάνε τώρα οι γύφτοι τα νταούλια»


Ο γνωστός εργατοπατέρας της ΠΟΕΔΗΝ στο νοσοκομείο  Αγ. Ανδρέας της Πάτρας, πιθανόν να γνωρίζει ποιοι αποτελούν αυτήν την άγνωστη πλειοψηφία, που πήρε την απόφαση να εκφυλίσει έως τέτοιου σημείου το δευτεροβάθμιο όργανο των υγειονομικών, βάζοντας το δικαστήριο να επιλύσει συνδικαλιστικές διαφορές!


«Η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ κατέθεσε μήνυση κατά της ΟΙΕΛΕ ζητώντας 200.000 ευρώ!!!!!!. Η απόλυτη ξευτίλα του Συνδικαλιστικού Κινήματος...»


Ανάλογο φαινόμενο είχαμε και στην Πάτρα, όπου ο εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της ΠΑΣΟΚογενούς ΓΣΕΕ και ταμίας του ΕΚΠ, προσέφυγε στην Εισαγγελία επικαλούμενος της παρέμβασή της, προκείμενου να επιλύσει διαφορά του με συνδικαλίστρια. Τώρα επαναλαμβανόμενο το φαινόμενο σε επίπεδο ομοσπονδιών, προκαλεί αλγεινές εντυπώσεις και έρχεται να απογοητεύσει ακόμη και αυτό το εναπομείναν 10% των συμμετεχόντων στις διεργασίες των συνδικαλιστικού κινήματος. 

Η ΠΑΣΟΚογενής ΠΟΕΔΗΝ μηνύει τον πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ, καταγγέλει η παράταξη των υγειονομικών «Αυτόνομο Ριζοσπαστικό Μέτωπο Υγειονομικών - Δίκτυο Αυτόνομων Σχημάτων Υγείας», που συμπεραίνει: «Εκεί  που κρεμούσαν τα άρματα οι Καπεταναίοι, κρεμάνε τώρα οι γύφτοι τα νταούλια» !

Διαβάστε παρακάτω την καταγγελία της παράταξης, που κατέχει την θέση του Β΄ Αντιπροέδρου στην ΕΕ της ΠΟΕΔΗΝ, αλλά δεν γνωρίζει ποια μέλη της αποτέλεσαν την πλειοψηφία για την λήψη της επονείδιστης απόφασης:

Η απόφαση των άγνωστων μελών της ΠΟΕΔΗΝ

«Η πανηγυρική δικαίωση της προηγούμενης καταγγελίας μας στις 16/8 για το Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, ότι πάσχει από το «σύνδρομο της Δημοσιότητας», το οποίο χρήζει περαιτέρω επιστημονικής διερεύνησης από ειδικούς, δεν άργησε ούτε μια μέρα. Ήρθε σήμερα.

Με έγγραφο το οποίο μας ήρθε στο e-mail, μάθαμε ότι η Ε.Ε (στην οποία η Παράταξή μας έχει τη θέση του Αντιπροέδρου Β ́) της ΠΟΕΔΗΝ συνεδρίασε (πότε;...) και αποφάσισε (ποιοι;...) να καταθέσει μήνυση κατά της ΟΙΕΛΕ και του Προέδρου της κ. Κουρουπού, ζητώντας αποζημίωση 200.000 ευρώ!!! Δεν περιμέναμε τόσο γρήγορα να φτάσουν σε τέτοιο σημείο ξευτίλας ο Πρόεδρος και ο υποτακτικός του Γ. Γραμματέας. Να μηνύει Ομοσπονδία του Δημοσίου, η ΠΟΕΔΗΝ, μια άλλη Δευτεροβάθμια, την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ) !!!!, ζητώντας μάλιστα και 200.000!!!!!

Είναι προφανές πλέον ότι όχι μόνο έχει χα θεί το μέτρο και η σοβαρότητα από το Πρόεδρο και την πλειοψηφία(;) της ΠΟΕΔΗΝ, αλλά είναι συνειδητή -όπως δείχνουν οι πράξεις και οι αποφάσεις τους- η  επιλογή να οδηγήσουν την ΠΟΕΔΗΝ στην ανυποληψία και τον εξευτελισμό.

Είναι ΝΤΡΟΠΗ για την ΠΟΕΔΗΝ, και θα γραφτεί με ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ στην Ιστορία του Συνδικαλιστικού Κινήματος, η μήνυση αυτή της πλειοψηφίας (;) της ΠΟΕΔΗΝ.

Είναι η κορύφωση μιας πορείας 2 χρόνων όπου
η Πλειοψηφία της Ομοσπονδίας ευτελίζει και απαξιώνει τα Όργανα, τις παρεμβάσεις και την εικόνα της.

Μια Ομοσπονδία, που η δράση της και οι αγώνες της για τη Δημόσια Υγεία έχουν γράψει Ιστορία, να ψάχνει δικαίωση στα Καρναβάλια, στις μηνύσεις και στα καθημερινά άθλια Δελτία Τύπου.

Εμείς δηλώνουμε:

- ΟΥΔΕΠΟΤΕ συγκλήθηκε Ε.Ε
- ούτε δια ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ
- για να υπάρξει απόφαση για μήνυση.
-ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΜΕ τη θέση μας από την απόφαση αυτή ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ τις υπόλοιπες Παρατάξεις (ΠΑΜΕ, ΜΕΤΑ, ΑΑΑ) να πάρουν θέση.
Καλούμε επίσης και τα μέλη της ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ να ΠΑΡΟΥΝ θέση –για ένα τόσο σοβαρό θέμα - και να μη κρύβονται στη βολική σιωπή τους....
- Ζητάμε ΑΜΕΣΑ (χθες...) να ανακληθεί η μήνυση κατά της ΟΙΕΛΕ.

Τελικά, το μόνο που καταφέρνει ο Πρόεδρος με τη μήνυση αυτή -πέρα από τον εξευτελισμό της ΠΟΕΔΗΝ, είναι να δικαιώσει όσους «ψιθυρίζουν» ότι η  εργολαβική  υπεράσπιση, με τόση «θέρμη»,  των «πλαστών πτυχίων» από συγκεκριμένες σχολές –και περιοχές όπως λένε οι κακές γλώσσες...-ενισχύουν το εκλογικό προφίλ που καλλιεργεί, επενδύοντας στο κοντινό μέλλον.

Για αυτό άλλωστε έλαβε και τα εύσημα από τη Φώφη για τις «αγωνιστικές παρεμβάσεις» της  ΠΟΕΔΗΝ στον αγώνα ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ για την «αριστερή  παρένθεση».
Κανείς δε πάει χαμένος..
______________

Υ.Γ : Έτσι που έχουν καταντήσει την Ομοσπονδία η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ) – και θα συνεχίσουν όπως φαίνεται δεν ιδρώνει το αυτί τους...) ταιριάζει γάντι μια Λαϊκή ρήση του λαού μας: "Εκεί που κρεμούσαν τα άρματα οι Καπεταναίοι, κρεμάνε τώρα οι γύφτοι τα νταούλια"».

Δεν υπάρχουν σχόλια: