ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

ΠΑΣΟΚογενείς αλωνίζουν στα νοσοκομεία Πάτρας με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ!

Από την συνάντηση της νεοεκλεγείσας Σωματειακής Επιτροπής Καθαριότητας στο ΠΓΝ Πατρών του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων "Η ΕΝΩΣΗ", με το Διοικητή του νοσοκομείου κ. Πισιμίση.
www.idiotikoi.gr

Χθες έγγραφα για την ΠΟΕΔΗΝ και τον γνωστό ΠΑΣΟΚογενή εργατοπατέρα των υγειονομικών του Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας! Νεότερη είδηση είναι ότι  μπήκε στο νοσοκομείο του Ρίου εγγράφοντας καθαρίστριες στο μητρώο μελών του, το συνδικαλιστικό μόρφωμα Σύλλογος ΙδιωτικώνΥπαλλήλων η ΕΝΩΣΗ, του ΠΑΣΟΚογενούς  Δημ. Καραγεωργόπουλου! Με τις ευλογίες του κ. Διοικητη, κατά τα λεγόμενα αρμοδίων!!!! Και ο ΣΥΡΙΖΑ κοιμάται, παρ' ότι γνωρίζει το καθεστώς που διαμορφώνεται, καθότι στον συνδικαλιστικό τομέα έχει πλήρη μεσάνυχτα! 

Έτσι μόλις ξεπεραστεί η θερινή ραστώνη, με τις συνεπαγόμενες συνδικαλιστικές άδειες και αφού μαζέψουν τα μπανιερά τους η Φώφη και οι συν αυτώ, από τις αμμουδερές παραλίες, θα ξαναθυμηθούν το «Καραβάνι» της ξεφτύλας, τη γέφυρα του Ρίου, το κρέμασμα ομοιομάτων υπουργών και του Τσίπρα, από τα κάγκελά της και θα... αγωνιστούν εναντίον αυτών που απελευθέρωσαν τις καθαρίστριες από τους «δουλεμπόρους» των νοσοκομείων. 

Και να τα αναθέματα, που δεν πέφτετε από την κυβέρνηση να αναλάβουμε εμείς, που πάγωσε ο... πισινός μας, δυόμισι χρόνια εκτός κυβερνητικής καρέκλας!

Για  την ιστορία να αναφέρω μόνον ότι, η κατεύθυνση είναι να γράφονται οι καθαρίστριες στα νοσοκομεία στα αντίστοιχα Σωματεία των εργαζομένων, σε κάθε νοσοκομείο. Ε, ο Καραγεωργόπουλος με τις πλάτες του Διοικητή τις έγραψε στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων!!!! Ετσι μαζί με τον Πετρόπουλο της ΠΟΕΔΗΝ και του Σωματείου Ιπποκράτης, του νοσοκομείου Αγ. Ανδρέα, θα αλωνίζουν και στα δυο νοσοκομεία της Πάτρας!!!!

Ανασύσταση των μηχανισμών του ΠΑΣΟΚ με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ!!!!! Πάμε καλά, όπως βλέπετε...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έλα μωρέ Γιωργαρε ενοχλήθηκες εσύ και η Ντίνα για τους ΠΑΣΟΚογενεις...το μισό Υπουργικό Συμβούλιο τέτοιοι είναι. Χωρίς τους ΠΑΣΟΚογενεις όχι κυβέρνηση, ούτε στο προαύλιο της βουλης δεν θα περνούσατε απέξω.