ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας και ο Ανδρ. Μαρτίνης

Αποφυλακίστηκε ύστερα από 15 μήνες παραμονής του στη φυλακή ο πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν" Ανδρέας Μαρτίνης, -σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ- καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο ανακριτής κατά της διαφθοράς Μ. Τσιρώνης, με διάταξη του οποίου αποφυλακίστηκε ο κατηγορούμενος, αντικατέστησε την προσωρινή του κράτηση με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισής του δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατοικίας του.


Στην σχετική αίτηση αποφυλάκισης του την οποία κατέθεσε στις 31 Ιουλίου στον ανακριτή κατά της διαφθοράς, (σ.σ. αμέσως μετά την συμπληρωματική του απολογία για τις δυο υποθέσεις που κατηγορείται) ο πρώην πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν επικαλείτο τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τα οποία πιστοποιούνταν και από έγγραφα του ΚΕΠΑ, σύμφωνα με τα οποία έχει αναπηρία άνω του 75%.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Μαρτίνης έχει κριθεί προφυλακιστέος δύο φορές καθώς κατηγορείται για υπόθεση δωροδοκίας από την Hospitalia International και για απιστία στην υπηρεσία για την νοσηλεία στο "Ερρίκος Ντυνάν" γνωστών πολιτικών, ανθρώπων των ΜΜΕ και άλλων, με "ασύμφορες" εκπτώσεις κόστους ή και εντελώς δωρεάν, οι οποίες κατά το κατηγορητήριο ζημίωσαν το Ίδρυμα με 1,75 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τα εκατομμύρια με τα οποία φέρεται πως είχε δωροδοκηθεί από την εταιρία "Hospitalia International", είναι νόμιμα χρήματα και προέρχονταν από περιουσιακά στοιχεία της συζύγου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: